Noutati

Anvelope de iarna 2012 (8)

By 03/12/2011 No Comments

In pagina de astazi va propunem cateva dintre cele mai solicitate anvelope de iarna Toyo. Toyo este un foarte cunoscut producator  de anvelope de iarna. Desi a trebuit sa treaca prin niste incercari in urma cutremurului si tsunami-ul care a lovit Japonia, este inca foarte activ in segmentul anvelopelor de iarna.

 

 

 

 

 

Observe G-02 Plus: Sunt cel mai popular produs Toyo, dar chiar cand scriem aceste randuri,  firma planuieste sa inlocuiasca in cele din urma  brandul cu noua linie de anvelope de iarna GSi-5 , ​​cu exceptia  jentilor mai mari de 19  la 20-inch.

 

 

 

 

 

Garit KX: Acestea raman anvelope de iarna  de performanta ale brand-ului, disponibile la un pret accesibil, cu indice de viteza H.

 

 

 

 

 

 

 

SNOWPROX S952: sunt anvelope de performanta Toyo, in mai mult de 25 de dimensiuni, cu tehnologie Microbit si indice de viteza H si V. Nu primesc crampoane.

 

 

 

 

 

 

Open Country G-02 Plus: sunt anvelope de iarna Toyo pentru camionete, VAN-uri si SUV-uri, dar ar putea fi inlocuit cu o versiune mai noua bazata pe modelul GSi-5.

 

 

 

 

 

 

Pentru completarea informatiilor vedeti si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012.

Taguri: , , , ,

Lasa un comentariu