Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (2)

Continuam cu trecerea in revista a ofertei pentru anvelope de iarna  2012 pusa la dispozitie de principalii producatori de anvelope.

Continental
Continental este un producator german de anvelope foarte  agresiv,  care ofera o gama larga de anvelope de iarna.  Asteptati-va sa apara  unele produse noi  in timpul sezonului.

TS810S ContiWinterContact: TS810S este, probabil, una dintre  anvelope de iarna  Continental  cele mai de dorite din punct de vedere al performantei. Acesta este oferita in unele dintre  dimensiunile cele mai populare, la un pret rezonabil. Ea va fi in curând insotita de TS830P. Nu uitati ca TS790 este inca disponibil pentru unele modele.

ContiExtremeContact: Aceasta trebuie sa fie anvelopa de iarna Continental cu cele mai bune performante .Introdusa cu  doi ani in urma pe piata, este chiar spectaculosa  pentru masini  cu tractiune pe spate. Este disponibila  in cele mai utilizate dimensiuni – 13 la 17 inch si indici de viteza Q si T.

 

 ContiCrossContact Winter: Aceaste anvelope de iarna pentru camionete si SUV-uri  sunt unele dintre cele mai populare produsele Continental. Aceste anvelope performante sunt  disponibile pentru indici de viteza T, H si V si jante de 16 la 21 inch. De asemenea, sunt recomandat pentru vehiculele AWD(All Wheel Drive).

 Pentru completarea informatiilor vedeti si articolul  Anvelope de iarna 2012(1)

Lasa un comentariu

0/5