Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (18) – Barum Continental /Cehia

 In pagina de astazi va propunem cateva dintre anvelopele de iarna ale firmei  Barum / Cehia.

Plecand de la productia de talpi de cauciuc-1924 si de la dorinta de a reduce costurile cu anvelopele de import necesare parcului de autovehicule-1932, compania BATA a  materializat productia de anvelope incepand cu  anul 1934. In 1945, se creaza compania mixta  BARUM dintr-un  consortiu al principalelor trei companii producatoare de cauciuc din Cehoslovacia – BAta, RUbena si Mitas. In 1967 incepe productia de anvelope radiale. In 1992 se realizeaza o societate mixta cu concernul german Continental AG iar in 1993, BARUM devine parte a concernului sub denumirea Barum Continental s.r.o. Group of Companies.

Polaris 2

Anvelopele de iarna Polaris 2 sunt anvelope pentru autoturisme, ce asigura o tractiune imbunatatita pe zapada si gheata si risc redus de acvaplanare pe zloata sau carosabil ud. Raportul pret-performanta le face extrem de atractive. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 13 la 17 inch cu indici de viteza T, H si V.

 

 

 

 

 

Polaris 3

Anvelopele de iarna pentru autoturisme Polaris 3 sunt anvelope ideale pentru soferii   economi, deoarece uzura redusa asigura un randament kilometric sporit iar  rezistenta scăzuta la rulare  implica un consum mai mic de combustibil. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 13 la 18 inch cu indici de viteza T, H si V.

 

 

 

NorPolaris

Anvelopele de iarna pentru autoturisme NorPolaris sunt anvelope concepute pentru functionare in conditii extreme de zăpadă si gheată pe masinile de clasa mijlocie . Se pot monta crampoane. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 13 la 16 inch cu indice de viteza Q.

 

 

 

 

SnoVanis

Anvelopele de iarna pentru furgonete SnoVanis fac conducerea mai sigura si mai economica pe zapada si gheata . Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 14C la 16C inch cu indici de viteza R, T sau Q.

SnoVanis S reprezinta varianta de anvelope pe care pot fi montate crampoane. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 15C si 16C inch cu indici de viteza R.

 

 

 

OR 59 Cargo M+S

Anvelopele de iarna pentru furgonete OR 59 Cargo M+S sunt anvelope cu un potential excelent pe distante lungi si performanta imbunatatita de rulare si franare pe zapada si gheata. Sunt disponibile pentru un numar limitat de  dimensiuni de jante de 14C, 15C si  16C inch cu indici de viteza R, T sau Q.

 

Cel mai popular model este Polaris 2

 

Pentru completarea informatiilor puteti consulta si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012 .

Lasa un comentariu

0/5