Sfaturi anvelope

Anvelope de iarna 2012 (17) – Tigar/Serbia

By 29/12/2011 One Comment

 

 

 

 

In pagina de astazi va propunem cateva dintre anvelopele de iarna ale firmei  Tigar/Serbia.

Compania TIGAR, infiintata in Serbia in 1935, si-a imbogatit in permanenta experienta in productia de anvelope incepand cu anul 1959, printr-o serie de colaborari cu companii prestigioase in domeniu. Astfel, in 1974 a incheiat un parteneriat tehnic cu BF Goodrich/USA,extins in 1978; in 1981 a stabilit o subsidiara – Tigar-Americas in Jacksonville/USA  iar in 1990 o alta – Tigar Europe Enterprise in London/GB. Din 1991 devine societate pe actiuni si incepand cu anul 1997 incheie un acord extins  Joint Venture cu firma Michelin North America. In 2003 Tigar-Michelin-IFC au creata o companie mixta – TIGAR MH. Avantajele gamei de anvelope TIGAR constau intr-un portofoliu bogat de dimensiuni, un pret accesibil si o adaptare permanenta a produselor la evolutia si exigentele pietei.

WinterA

Anvelopele de iarna WinterA sunt anvelope pentru autoturisme, cu profil directional. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 13 la 16 inch cu indice de viteza Q, T si S.

 

 

 

 

 

Winter 1

Anvelopele de iarna Winter 1 sunt anvelope pentru autoturisme, cu aderenta şi frânare  excepţionala pe suprafeţe de drum alunecos, performante de conducere bune pe drum uscat si rulaj linistit si confortabil. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 13 la 16 inch cu indice de viteza Q, T si H.

 

 

 

 

 

Sigura Stud

Anvelopele de iarna Sigura Stud sunt anvelope pentru autoturisme pe care se pot monta crampoane, cu aderenta şi frânare  deosebite pe drumuri cu gheata. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 13 la 16 inch cu indice de viteza T.

 

 

 

 

 

 

CargoSpeed Winter

Anvelopele de iarna CargoSpeed Winter sunt anvelope pentru van-uri pe care se pot monta crampoane. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 14C la 16C inch cu indice de viteza R.

 

Pentru completarea informatiilor puteti consulta si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012 .

Taguri: , , , , , , ,

Join the discussion One Comment

Lasa un comentariu