Noutati

Anvelope de iarna 2012 (13)

By 08/12/2011 No Comments

        In urmatoarele prezentari vom trece in revista ofertele de anvelope de iarna ale unor producatori esteuropeni. Marea majoritate a acestor firme au fost preluate de marile concerne producatoare de anvelope, care au beneficiat din plin de deschiderea pietelor, privatizari si preluari de pachete majoritare.

Astazi vom prezenta oferta SAVA.

 

 Brendul Sava apartine corporatiei Goodyear prin firma subsidiara Sava / Slovenia. Negocierile incepute in 1995 au fost incheiate in 1997 printr-o intelegere joint-venture, Goodyear detinand initial 60%  din capital, ulterior crescand in 2002 la 80% si in 2004 la 100%.  Efectele intelegerii joint venture s-au vazut dupa trei ani, in 2000 Sava producand 5,5 milioane anvelope si vanzand 6,5 milioane de anvelope.

 

 

 

Noile Sava Eskimo S3 +, aparute in 2010, sunt anvelope de iarna avansate destinate unor călătorii sigure în condiţii dificile de iarnă. Sunt disponibile pentru turisme cu dimensiuni de jante de 13 la 16 inch si indici de viteza Q, T si H.

 

 

 

 

Eskimo Ice sunt anvelope de iarna, pe care se pot monta crampoane, pentru utilizare in conditii extreme de conducere de iarna, fie pe ​​zapada, fie pe gheata. Sunt disponibile  pentru turisme cu dimensiuni de jante de 13 la 16 inch si indice de viteza T.

 

 

 

Noul model de anvelope de iarna Eschimos Hp, aparute in 2010, conceput pentru toate conditiile de drum de iarna, ofera inalta performanta pe zapada sau gheata. Sunt disponibile pentru turisme cu dimensiuni de jante de 15 la 18 inch si indici de viteza H si V.

 

 

Noile Sava Eskimo SUV, aparute in 2010, sunt anvelope de iarna special concepute pentru SUV-uri, oferind performanta deosebita pe drumuri acoperite cu zapada sau gheata. Sunt disponibile  cu dimensiuni de jante de 16 la 19 inch si indici de viteza H si T.

 

 

 

 

Pentru completarea informatiilor vedeti si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012 .

Taguri: , , , ,

Lasa un comentariu