Skip to content Skip to footer

Noua gama de anvelope comerciale de la Fulda

Fulda a anuntat cea mai recenta oferta de anvelope sub noua gama de anvelope pentru vehiculele comerciale Regio Series 3.

Gama este formata din trei echipamente: Regiocontrol 3 (directie), Regioforce 3 (ax motor) si Regiotonn 3 (remorca). In etapa de dezvoltare, compania spune ca s-a concentrat pe kilometraj, imbunatatind consumul de combustibil, manevrabilitatea vehiculului si tractiunea. Anvelopele au fost, de asemenea, concepute pentru a aborda atat aplicatiile pe distante lungi, cat si cele urbane, in scenarii de orice vreme.

Anvelopele au o banda de rulare adanca formata dintr-un amestec de lame si blocuri robuste si un model de banda de rulare nedirectionala, facilitand versatilitatea. Gama indeplineste, de asemenea, cerintele regulamentului 3PMSF, facandu-l potrivit pentru utilizare in conditii meteorologice dificile de iarna.

Anvelopa regala Regiocontrol 3 are un design robust al benzii de rulare cu cinci nervuri, cu nervuri solide pentru a reduce uzura umarului. Fulda spune ca volumul de cauciuc purtabil a fost marit cu 4% in comparatie cu o iteratie anterioara, rezultand un kilometraj mai mare pe anvelopa, iar supele de zigzag distincte maresc aderenta. Dimensiunile selectate din gama au, de asemenea, o capacitate de incarcare mai mare pentru a combate greutatea crescuta a camioanelor de reglementare Euro 6 si a reclamelor electrice.

Un design robust al benzii de rulare cu santuri in zig-zag, cu cinci nervuri, este de asemenea prezent pe anvelopa Regioforce 3, alaturi de nervurile semi-deschise ale umerilor cu rigidizari. Acest lucru ajuta la drenarea apei si reduce uzura umerilor, oferind un potential ridicat de kilometraj si tractiune. Atat anvelopele de tractiune, cat si cele de directie sunt resapabile si reinnoibile.

In cele din urma, anvelopa Regiotonn pentru aplicatii de remorca are inaltimi adanci pana la doua treimi din adancimea maxima a benzii de rulare si, la randul sau, ofera o stabilitate excelenta a remorcii. O rezistenta redusa la rulare ajuta, de asemenea, la cresterea eficientei consumului de combustibil.

(via »)

Lasa un comentariu

0/5