Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (15) – Gislaved/Suedia

Primele pneuri suedeze au fost fabricate in 1905 sub brendul Gislaved.

In anul 1967, Gislaved a fost una dintre primele companii din lume care a fabricat  anvelope radiale cu ranforsare metalica.

In 1967, devine parte a concernului  Continental AG, al doilea mare grup european productor  de anvelope, castigand astfel acces la resurse cu adevarat impresionante  pentru dezvoltarea, testarea si fabricarea pneurilor.

Gislaved, are reputatia producerii unor anvelope de iarna dintre cele mai bune. Cea mai mare parte a productiei este distribuita in Europa de nord si Rusia.

Va prezentam familia de anvelope de iarna FROST.

 

Soft*Frost 3

Lansate in 2008, anvelopele de iarna  Soft*Frost 3 au inlocuit modelul de succes SoftFrost 2. Sunt utilizate pentru echiparea autoturismelor, asigurand aderenta perfecta pe zapada si gheata.  Sunt disponibile pentru turisme cu dimensiuni de jante de 13 la 17 inch cu indici de viteza T si H.

 

 

 

 

 

Nord*Frost 5

Anvelopele de iarna Nord*Frost 5 pentru turisme indeplinesc cele mai exigente asteptari   datorita conceptului avansat al profilul benzii de rulare si noilor tehnologii in domeniul  crampoanelor si striurilor. Se pot monta crampoane. Sunt disponibile pentru turisme cu dimensiuni de jante de 13 la 18 inch cu indici de viteza T, Q si H.

 

 

 

 

Euro*Frost 5

Lansate in anul 2011, anvelopele de iarna  Euro*Frost 5 ofera siguranta optima cu aderenta remarcabila în toate conditiile de drum. Sunt disponibile pentru turisme cu  dimensiuni de jante de 13 la 18 inch cu indici de viteza T, Q si H.

 

 

 

 

Nord*Frost VAN

Lansate in anul 2011, anvelopele de iarna pentru van-uri Nord*Frost VAN  satisfac cele mai inalte cerinte si stabilesc noi standarde cu tehnologia lor perfecta. Contactul perfect cu solul si o tractiune optima sunt garantate chiar si in conditii de gheata. Se pot monta crampoane. Sunt disponibile pentru van-uri cu  dimensiuni de jante de 14C la 16C inch cu indici de viteza T, Q si R.

 

 

Pentru completarea informatiilor puteti consulta si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012 .

Lasa un comentariu

0/5