Skip to content Skip to footer

Prezentarea gamei de anvelope Davanti – importate exclusiv de Anvelope.ro

Davanti autodromul IDIADA

Davanti Tyres este o companie engleza infiintata in 2014, avand sediul in Newton-le-Willows, UK, specializata in productia de anvelope performante. Reprezentand un brand nou si inovator, Davanti a lansat primele anvelope la jumatatea lui 2015, acestea cucerind rapid piata din Marea Britanie datorita standardelor de calitate inalte, performantelor bune si preturilor rezonabile. Proiectate de o echipa de experti industriali, anvelopele Davanti sunt produse in una dintre cele mai tehnologizate fabrici de cauciucuri din lume, construita in China. Pentru a-si testa anvelopele, Davanti Tyres a colaborat cu firma specializata independenta, Tread LTD. Testele s-au desfasurat la autodromul IDIADA (Institute for Applied Automotive Research), situat langa Barcelona, Spania si au constat in verificarea capacitatii de franare si rulare pe teren uscat si umed, confortului la rulare si rezistentei la acvaplanare. Rezultatele testelor au confirmat performante exceptionale pe carosabil umede si o calatorie extrem de linistita.

Davanti autodromul IDIADA
Davanti autodromul IDIADA

Urmarind cu asiduitate realizarea promisiunii de a oferi o propunere de brand unic pentru sectorul de retail independent din UK, Davanti a realizat in 2016, prin ambitiosul program „Performance Centre Network”, o retea de peste 200 de distribuitori independenti, care continua sa creasca. Urmare a acestui pas de succes, Davanti urmareste un alt obiectiv, acela de a ridica brandul la nivel global, astfel ca, la sfarsitul anului 2016 marca Davanti era exportata in peste 15 tari, ultimele adaugate pe lista in acel an fiind Croatia, Canada si Australia.

Ce face anvelopele Davanti sa fie diferite de alte branduri:
– Inovatia: Formula de siliciu imbunatatita si designul inovator al benzii de rulare. Tehnologiile avansate ofera o manevrabilitate optima, eficienta si confort.
– Performanta: Performanta este in „inima” fiecarei anvelope Davanti. De la aderenta ridicata pe drum umed la valori scazute de zgomot la rulare.
– Calitatea: Performanta si calitate superioare la un pret imbatabil. Materiale de calitate superioara si desen avansat pentru banda de rulare, care da incredere.

Anvelope Davanti
Anvelope Davanti

– Siguranta: Aderenta pentru toate anotimpurile si un design dinamic pentru o rulare lina. Conduceti cu incredere, cu Davanti sunteti in siguranta .
– Garantia: Fiecare anvelopa Davanti dispune de garantie .

Ce trebuie sa retineti? In respect pentru clientii sai, fiecare model al anvelopelor Davanti este testat pe baza unor criterii de performanta dure pentru a asigura obtinerea celor mai bune produse. Numai dupa aceaste testari amanuntite se trece la productia de serie. Rezultatul este o anvelopa si un brand in care puteti avea incredere. Importatorul exclusiv pentru Romania al anvelopelor Davanti, Anvelope.ro, prezinta gama de produse de vara ce va fi disponibila incepand cu sezonul 2018 :

DX240 – este o anvelopa de inalta performanta pentru autoturisme clasa C, remarcata prin consumul eficient de combustibil si confortul conducerii,oferind aderenta exceptionala pe drum umed si uscat, cu un nivel ridicat de tractiune in linie dreapta si viraje. Cu un profil asimetric, banda de rulare contine in zona umarului interior blocuri masive ce prezinta caneluri si striuri deschise transversale, care asigura dispersia apei in conditii de umezeala, in timp ce curbura unghiulara a umarului exterior ajuta la blocarea zgomotului si reducerea rezonantei, asigurand o deplasare silentioasa. In zona centrala, trei caneluri longitudinale forteaza scurgerea apei departe de zona de contact si ofera canale de drenaj pentru conducere in conditii de siguranta pe vreme umeda. Cele doua siruri de blocuri masive asigura aderenta excelenta, eficientizand atat tractiunea cat si franarea. Umarul exterior este alcatuit din blocuri masive despartite de caneluri transversale semideschise care retin in mod activ sunetul si care asigura o solicitare progresiva cu niveluri ridicate de aderenta la curbe.

 

anvelope vara davanti
Gama de anvelope vara Davanti

 

DX390 – O anvelopa remarcabila ce permite un rulaj confortabil si economic, proiectata pentru autoturisme familiale mici, oferind o rata buna de raspuns in orice conditii de drum. Banda de rulare cu profil asimetric prezinta in zona interioara blocuri de umar masive, flexibilizate prin striri transversale semideschise, paralele cu canelurile, oferind o tractiune excelenta in conditii de drum uscat si o experienta de conducere silentioasa. In zona centrala, patru caneluri longitudinale delimiteaza o nervure centrala lata incadrata de doua siruri de blocuri cu caneluri oblice, aceste sectiuni functionand impreuna dinamic datorita desenului 3D si reactionand la schimbarea performantelor pe masura ce grosimea benzii de rulare scade datorita rulajului. In zona exterioara, anvelopa prezinta blocuri de umar masive, delimitate de caneluri si striuri transversal deschise si curbate, care lucreaza cu rotatia anvelopei pentru a maximiza disiparea apei, in timp ce zgomotul este blocat de sectiunea principala a benzii de rulare prin desenul inovator.

DX420 – O anvelopa robusta, pentru utilizare intensa, destinata autoturismelor tip taxi commercial, conceputa cu ideea de a fi rezistenta si durabila pe termen lung. Anvelopa DX420 livreaza o aderenta exceptionala pentru toate conditiile meteorologice, performante remarcabile si o conducere confortabila. Banda de rulare are profil simetric, cu o sectiune exterioara cu rezistenta ridicata la uzura, proiectata sa blocheze zgomotul si sa maximizeze durata de viata a anvelopei. Trei caneluri longitudinale, ce delimiteaza doua siruri de blocuri cu model diagonal, optimizeaza drenajul pentru a asigura tractiunea in conditii de vreme umeda. Amestecul de cauciuc dezvoltat special pentru aplicatii de taxi este conceput sa ofere distante rulate foarte mari. In structura interna, o banda ranforsata cu cord de otel cu rezistenta ridicata la tractiune reduce riscul de strapungere si maximizeaza durata de viata a pneului.

DX440 – O anvelopa versatila , solida si durabila, conceputa pentru van-uri comerciale care ruleaza atat pe drumuri normale cat si pe terenuri in conditii dificilei. Foarte rezistenta la uzura, anvelopa DX440 suporta incarcaturi grele fara a compromite manevrabilitatea sau confortul. Profilul simetric are la baza blocuri de umar lamelare echilibrate, cu rol de oprire in mod activ a zgomotului si de asigurare a eficientei drenajului si aderentei exceptionale in conditii umede si uscate. Trei caneluri circumferentiale adanci ofera o excelenta dispersie a apei si impreuna cu cele doua siruri de blocuri masive din zona centrala asigura tractiune in conditii de drum uscat sau ud, un control bun al directiei si o conducere sensibila la sarcini grele atat pe sosea, cat si in conditii mai dificile de rulare.

Profil Anvelope Davanti
Profil Anvelope Davanti

DX640 – O anvelopa dinamica proiectata pentru autoturisme si SUV-uri care ofera aderenta maxima si performanta ultra inalta. Conceptul desenului benzii de rulare combinat cu o reteta avansata de amestec de cauciuc imbunatatit cu siliciu asigura o performanta optima si o conducere sensibila. Modelul DX640 are performante remarcabile de aderenta pe teren umed si scoruri reduse de zgomot, devansand in mod regulat alte marci titrate in testele de verificare. Profilul asimetric al benzii de rulare este caracterizat, in zona interioara, de blocurile de umar rectangulare masive combinate cu o sectiune proiectata dinamic care are dublul scopul de drenaj si de reducere a zgomotului, cu avantajul suplimentar al unei caneluri circumferentiale mai largi, care contine rezervoare, pentru a asigura o aderenta maxima in timpul virajelor. Zona centrala este caracterizata de patru caneluri adanci care delimiteaza doua nervure circumferentiale dispuse catre exterior si un sir de blocuri, cu model diagonal, dispus catre interior. Cele trei elemete principale formeaza un model 3D care are ca rezultat o performanta adaptabila care este optimizata pe masura ce grosimea benzii de rulare scade. Blocurile de umar dreptunghiulare exterioare impreuna cu zona striurilor si canelurilor transversale asigura un drenaj eficient chiar si pe masura ce grosimea benzii de rulare scade.

DX740 – Anvelopa SUV optimizata pentru deplasari economice, silentioase si confortabile. DX740 ofera echilibrul optim dintre aderenta umeda si uscata, cu o rulare lina, confortabila si silentioasa. Profilul asimetric are ca elemente determinante cele patru caneluri longitudinale adanci proiectate sa asigure un drenaj eficient in zona petei de contact, alaturi de doua nervure late si un sir de blocuri diagonal ce asigura aderenta pe teren umed si uscat si zgomot de rulaj redus. Zona blocurilor de umar interioare cu forma lamelara functioneaza impreuna cu blocurile de umar exterioare, masive si compacte pentru a disipa apa din canelurile centrale, pentru disocierea zgomotului, cat si pentru aderenta in conditii de noroi.

Suntem bucurosi sa anuntam ca in Romania brandul Davanti are ca unic distribuitor site-ul Anvelope.ro.

Lasa un comentariu

0/5