Skip to content Skip to footer

Lansare europeana pentru doua noi anvelope all seasons Pirelli

Noul model Pirelli Cinturato All Season Plus

Doua noi modele de anvelope all seasons Pirelli au ca scop satisfacerea cererii ridicate a consumatorilor europeni pentru produsele care functioneaza bine in toate conditiile meteorologice, in special in zone umede si in zapada.

Noua anvelopa all seasons Pirelli Cinturato All Season Plus este conceputa special pentru vehiculele de oras, care nu ruleaza pe distante lungi sau la viteze ridicate, o anvelopa ideala pentru soferii care nu cauta performante extreme si care locuiesc in regiuni cu conditii meteorologice moderate, si in principal in zone urbane. Producatorul de anvelope afirma ca performanta generala a anvelopei Cinturato All Season Plus a fost imbunatatita fata de cea a anvelopei predecesoare, acordandu-se o atentie deosebita optimizarii manevrabilitatii pe zapada si in conditii umede.

Anumite dimensiuni populare sunt disponibile cu tehnologia “Seal Inside” a companiei Pirelli. Caracteristicile amestecului de cauciuc al benzii de rulare pe baza de polimer au fost potentate cu un continut ridicat de siliciu pentru a imbunatati rigiditatea si stabilitatea pe un interval mai mare de temperaturi. Pirelii precizeaza ca amestecul de cauciuc ramane mai moale si mai flexibil la temperaturi scazute, dar mai dur si mai stabil la temperaturi ridicate, sporind astfel performanta atat in timpul iernii, cat si in timpul verii. Producatorul de pneuri adauga faptul ca un proces inovativ de amestecare permite distribuirea mai uniforma a rasinilor in structura polimerului, imbunatatind in continuare performanta anvelopei pe zapada. Anvelopa Cinturato All Season Plus are inscriptiile “fulgul de nea” cat si “M+S”, care garanteaza cel mai inalt nivel de siguranta in conditi de iarna.

Noul model Pirelli Cinturato All Season Plus
Noul model Pirelli Cinturato All Season Plus

Al doilea nou model lansat este orientat catre segmentul de piata SUV care este in crestere rapida in Europa, volumele dublandu-se la fiecare cinci ani. Pentru aceasta piata Pirelli a dezvoltat noua anvelopa Pirelli Scorpion Zero All Season, un produs UHP destinat SUV-urilor premium si de prestigiu. Pirelli informeaza ca modelul de rulare asimetric utilizat la anvelopa Scorpion Zero All Season este caracterizat de blocuri de umar in forma de pana care imbunatatesc controlul si raspunsul in timpul franarii. Patru caneluri largi longitudinale evacueaza apa din pata de contact pentru a reduce riscul de acvaplanare. Producatorul Pirelli sustine ca acest lucru contribuie la “asigurarea anvelopei Scorpion Zero All Season cu performante excelente si siguranta pe suprafetele umede ale drumurilor”.

Noul model Pirelli Scorpion Zero All Seasons
Noul model Pirelli Scorpion Zero All Seasons

Pirelli Scorpion Zero All Season a castigat deja 12 omologari de echipamente originale, inclusiv pe noul Range Rover Velar, care poarta anvelope cu dimensiunile 265/40 R22 106Y si 265/45 R21 104W.

Sursa : tyrepress.com

Lasa un comentariu

0/5