Skip to content Skip to footer

KUMHO primeste 2 premii iF DESIGN AWARD

Kumho iF Design Award 2016

Producatorul de anvelope Kumho a primit doua premii iF Design Award 2016 in domeniul mijloacelor de transport – acestea au fost acordate pentru Kumho Ecsta HS81 si pentru Kumho Solus HA31. Prestigioasa ceremonie anuala este organizata de catre International Forum din Germania si impreuna cu Premiul Red Dot Design si Premiul Idea Design, iF Design Award este catalogat drept unul din primele trei premii internationale pentru design.

Kumho iF Design Award 2016
Kumho iF Design Award 2016

Anvelopa Kumho Ecsta HS81, destinata masinilor de pasageri din gama de lux, dar conceputa initial pentru piata asiatica, se caracterizeaza printr-o rezistenta scazuta la rulare, precum si printr-un nivel ridicat al performantei pe carosabil umed si confort sporit in timpul condusului. Tehnologia profilului acestui cauciuc atinge un nivel de zgomod redus, minimalizand energia de frecare, in timp ce profilul benzii de rulare ranforsate imbunatateste gradul de distorsiune al blocarii in timpul franarii, sporind astfel siguranta in timpul condusului in mod significativ. Anvelopa Kumho Solus HA31 dispune de un profil directional ce contribuie la imbunatatirea performantelor de conducere, cat si de toate pictogramele necesare pentru anvelope all seasons. Excelenta designului sau a fost recunoscuta anterior si prin Premiul Korea Good Design 2015. Modelul Solus HA31 este cea mai recenta propunere a producatorului Kumho pentru piata europeana.

“Primirea Premiului iF Design Award reprezinta recunoasterea pe plan global a excelentei si a inovatiei profilelor noastre“, declara Taek-Gyun Jeong, Director Senior Managing Kumho Tire R&D din Korea. “Pe masura ce profilul anvelopei este strans legat de performanta, noi ne vom stradui in continuare sa sporim capacitatile, in vederea dezvoltarii unor produse care sa ne distanteze de competitorii nostri”, a completat acesta.

Sursa: kumhotire.de

 

Lasa un comentariu

0/5