Skip to content Skip to footer

Donatia Michelin marcheaza 25 de ani de parteneriat cu NAIAS

PRODUCATOR DE ANVELOPE MICHELIN SI NAIAS SALON AUTO

Pe 27 iunie 2013, North American International Auto Show (NAIAS) a primit o donatie in valoare de 25.000 dolari din partea companiei Michelin, in onoarea parteneriatului de 25 de ani dintre cele doua organizatii. Cecul a fost inmanat echipei NAIAS in cadrul evenimentului “Covering All Bases”, intalnire la care au participat peste 300 de reprezentanti ai mai multor companii auto, dar si sponsori si parteneri care au fost alaturi de organizatie de-alungul timpului.

Presedintele NAIAS, Bob Shuman, a declarat ca Michelin a reprezentat o parte importanta a Salonul Auto inca de la inceput. ,,Michelin a participat la evenimentul acesta ca sponsor, sustinator si prieten incepand cu anul 1989, atunci cand fostul Detroit Auto Show a devenit North American International Auto Show. In mod constant, in toti acesti ani,  Michelin a continuat sa ne ajute sa crestem pentru a deveni unul dintre cele mai importante saloane auto din lume, folosind practic cel mai bun centru media – Michelin Media Center. Suntem recunoscatori sa acceptam aceasta donatie generoasa din partea companiei producatoare de anvelope, si asteptam cu nerabdare sa vedem ce vor aduce urmatorii 25 de ani de colaborare“, a incheiat acesta.

PRODUCATOR DE ANVELOPE MICHELIN SI NAIAS SALON AUTO

Bob Shuman a adaugat ca donatia de 25.000 dolari va fi directionata catre fondul educational al organizatie Detroit Auto Dealers Association (DADA). ,,Colaborari precum cea dintre NAIAS și Michelin sunt unice,” a declarat John Moloney, Vice-Presedinte Marketing OE pentru Michelin America de Nord si de Sud. ,,Inca de la inceput, am impartasit dorinta de a sprijini industria auto si am lucrat impreuna pentru a oferi, prin intermediul NAIAS si Media Center Michelin, vehicule concept si a dezvolta noi tehnologii. Sarbatorim aceasta reusita si ne bucuram ca putem sprijini copiii din comunitatea noastra prin donatia oferita.”

Lasa un comentariu

0/5