Skip to content Skip to footer

NOUTATI – Anvelope de iarna 2011-2012 (1)

Desi din  01.11.2011 au intrat in vigoare articolele I si II (pct.4 si 5) din OG 5/2011, care a creat o furtuna de intrebari, raspunsuri, interpretari, comunicate si precizari, Mama Natura s-a indurat de noi si nu ne-a trimis M & S (adica ploaie care transforma praful in mazga sau noroi, sau zapada alba care se poate transforma in troiene, zapada batatorita, zloata sau gheata), fapt ce a facut ca tot romanul sa circule in continuare asa cum crede de cuvinta. Totusi, Mama Natura este de cele mai multe ori inpredictibila si schimbatoare, asa ca „a fi pregatit nu este niciodata o decizie proasta”.

Iata cateva noutati  in materie de anvelope pentru iarna 2011-2012:

SEMPERIT Speed-Grip 2

Pneul  Speed-Grip 2 reprezinta o noutate a companiei pentru 2011.  Este un pneu de iarna pentru turisme sport sau rapide, cu profil directional, un adevarat „atlet al iernii” asa cum este prezentat.

Este cracterizat prin performante imbunatatite pe zapada datorita marginilor aderente, franare foarte buna pe gheata datorita modelului de striuri si manevrare buna pe carosabil uscat prin structura intetesuta a blocurilor.

Semperit este un brand de anvelope vara si anvelope iarna al concernului  Continental Corporation, anvelopele fiind produse in Austria de firma Semperit AG Holding.

Lasa un comentariu

0/5