Comanda si livrare

»   Cum comand?

»   Cum platesc?

»   Cum livram?

»   Achizitii corporate

»   Anvelope la comanda

Servicii Clienti

»   Hotel anvelope

»   Plata in rate

»   Montaj service sediu Anvelope.ro

»   Montaj service-uri partenere

Suport clienti

»   Termeni si conditii

»   Politica de confidentialitate

»   Intrebari frecvente

»   Politica de returnare

»   Conditii de garantie

»   Conditii de garantie Davanti

Companie

»   Despre noi

»   Misiune

»   Contact

Promotii

Campanie Vara Dunlop – Goodyear 2020

Da startul sezonului de vara!

Achizitioneaza 4 anvelope de vara sau all seasons Dunlop sau Goodyear din categoria pentru turisme si 4×4/SUV, urmeaza pasii descrisi mai jos si castigi:

– Vouchere in valoare de 50 RON pentru 4 anvelope cu janta mai mica sau egala de 16”;

– Vouchere in valoare de 250 RON pentru 4 anvelope cu janta mai mare sau egala de 17”.

Pasul 1. Achizitioneaza 4 anvelope de vara sau all seasons Dunlop sau Goodyear din categoria pentru turisme si 4×4/SUV in perioada 1 -31 Mai 2020.

Pasul 2. Asigura-te ca primesti factura fiscala de la distribuitor in momentul in care faci achizitia, iar ca pe factura fiscala sunt vizibile cantitatea de anvelope precum si modelul/marca acestora, numarul si data facturii, precum si numele cumparatorului.

Pasul 3. Inregistreaza-te pe https://promotie.dunlop.eu sau http://promotie.goodyear.eu pana la data de 15 Iunie 2020, avand grija sa completezi toate detaliile în mod corect si sa incarci o copie foto sau scanata a facturii fiscale. Inregistrarea cu succes in campanie este notificată prin intermediul unui email de confirmare.

Pasul 4. Vei primi premiul aferent prin curier in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul incheierii promotiei.

Campania promotionala este deschisa participantilor clienti finali, persoane fizice sau juridice. Participantii persoane fizice, care au implinit 18 ani, trebuie sa achizitioneze in perioada mai sus mentionata un numar de minim 4 anvelope din categoria participanta la promotie. Categoria de participanti persoane fizice, nu are limitare la numarul de inregistrari. Categoria de participanti persoane juridice, poate participa la campanie in limita unui set de 4 anvelope. La aceasta campanie promotionala participa anvelope, de vara sau all season, marcile Goodyear si Dunlop din categoria turisme si 4×4/SUV, exceptand segmentul camioanelor, industrial, agricol. Regulamentul campaniei producatorului poate fi accesat si citit aici.

Datele completate trebuie sa fie identice cu cele din factura atasata.