Yokohama prezinta noua gama de anvelope la Essen Tyre Show

Compania de anvelope Yokohama Rubber si-a prezentat cele mai recente tehnologii si produsele in cadrul expozitiei Essen Tyre Show 2014 la Standul 3A18, Sala 3, participand atat cu produse concept, cat si market-ready. Pentru a demonstra integrarea tehnologiilor, Yokohama a prezentat “Aero-Y concept car”, masina prin care reuseste sa combine mai multe domenii de activitate in care se specializeaza compania japoneza. Aero-Y a fost echipat cu ceea ce producatorul numeste ,,generatia urmatoare de cauciucuri, cauciucuri ,,prototip” concepute pentru a reduce rezistenta vehiculului prin controlul fluxului de aer in pasajele rotilor.

Yokohama Aero Y Concept Car
Compania a mai prezentat la stand produse din portofoliul actual Yokohama, precum BluEarth, Geolandar si Advan din gama anvelopelor pentru curse si road, cat si produse de prim montaj. Producatorul japonez s-a axat pe parteneriatul dintre Mercedes-Benz clasa G cu gama de anvelope Advan ST, noul GLA run-flat pentru clasa S, cat si Advan Sport V105 N-0 montat pe Porsche Panamera. O data cu lansarea unei noi game de anvelope de iarna in cadrul targului, echipa a inaugurat pe piata european Yokohama W*drive V905, Yokohama iceGUARD Stud iG55 si modelul IceGUARD Studless iG50, ideale in conditii meteorologice neprielnice. In plus, in cadrul targului, Yokohama a mai prezentat gama de pneuri pentru camioane, autobuze si dube. Selectia de cauciucuri Yokohama a fost completata de anvelopa off-the-road “RB31” pentru basculante.

yokohama wdrive v905 si yokohama iceguard stud ig55

 

Sursa poze: Yokohama Europa

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un raspuns