Skip to content Skip to footer

Reuniune impresionanta la Reifen Messe 2012

targ international reifen messe 2012

Cea de-a 27-a editie a Targul International ”Reifen Messe” din Essen, Germania, a fost cea mai reusita de pana acum, cu peste 19.000 de vizitatorii, conform datelor publicate de catre organizatorii evenimentului. Compania a anuntat ca s-a inregistrat un numar record de expozanti, cat si de cea mai importanta participare internationala din intreaga istorie a evenimentului.  Se pare ca vizitatorii au calatorit din 130 de tari de pe toate continentele pentru a participa la acest eveniment. Peste o treime dintre vizitatori au comandat ceva sau au incheiat afaceri in cadrul targului, la standurile participantilor.  In jur de 88% dintre vizitatori au declarat ca au venit in calitate de cumparatori, avand capacitatea de a realiza achizitii in cadrul companiilor pe care le reprezinta.

targ international reifen messe 2012

Cei 653 de participanti din 44 de tari, inclusiv toti producatorii renumiti de anvelope, s-au declarat foarte multumiti de rezultatele obtinute in cadrul evenimentului. Presedintele si Directorul Executiv General Messe Essen, Frank Thorwirth, a declarat: „Evolutia evenimentului Reifen a demonstrat inca o data ca nimic nu poate inlocui contactul personal, fata in fata, chiar si in aceasta perioada atat de dificila din punct de vedere economic. Numai un astfel de targ ofera reale ocazii de a stabili relatii, de a-ti cunoaste competitorii si clientii, cat si de a schimba opinii fata in fata. Mai mult decat atat, Reifen a reprezentat inca o data o reuniune de familie”. Dupa ce data urmatorului targ a fost deja anuntata (cea de-a 28-a editie a Targului International Reifen Messe va avea loc intre 27-30 Mai 2014), 93% dintre exponanti au sugerat ca intentioneaza sa viziteze evenimentul ce se va desfasura peste doi ani. Intre timp, cea de-a 5-a editie ”Reifen China” este programata pentru 22-24 noiembrie 2012.

Michael Borchert, Managing Director Marketing and Sales Pirelli Deutschland GmbH, a declarat: „Nu exista niciun dubiu: Reifen Essen este considerat cel mai bun targ la nivel global in sectorul de anvelope. Oricine lucreaza in acest domeniu, trebuie se se implice o data la doi ani in acest eveniment extraordinar. Astfel, acest targ ne ajuta sa purtam discutii esentiale cu clientii nostrii nationali si internationali. Pe de alta parte, targul a fost deosebit de important in acest an pentru ca a avut loc aproape concomitent cu introducerea noului sistem de etichetare introdus de UE,” a continuat acesta.

anvelope pirelli stand targul international Reifen Messe Essen 2012

Dieter Köppner, Managing Director Nokian pentru Europa Centrala, declara: „Suntem foarte multumiti de desfasurarea generala a acestui eveniment. Targul Reifen este categoric cel mai important targ de anvelope din lume. Aici avem ocazia sa ne cunoastem clientii din intreaga lume. Standul nostru a fost foarte vizitat, desi am fost singura companie prezenta la targ fara cauciucuri expuse la stand. Cu toate acestea, nu am intampinat probleme, deoarece oamenii ne cunosc si stiu ca suntem un partener de incredere,” a adaugat el. „Cererea pentru anvelope de iarna Nokian a fost dintotdeauna foarte buna, dar si oferta noastra pentru anvelope de vara a creat un mare interes in cadrul acestui targ. Totusi, numarul impresionant de vizitatori internationali ramane cel mai remarcabil aspect. Cu siguranta vom participa si la editia urmatoare. ”

anvelope nokian stand targul international Reifen Messe Essen 2012

Ji Ahn de la Nexen Europa a adaugat: „Pentru noi, Reifen a reprezentat un eveniment de un real succes. Ne-a bucurat foarte tare sa vedem atat de multi vizitatori din foarte multe tari. Am reusim sa stabilim contacte importante, cu noi clienti din Europa de Est, Africa sau Arabia. Standul nostru a fost foarte vizitat in toate cele patru zile ale evenimentului”.

anvelope nexen stand targul international Reifen Messe Essen 2012

Harald Van Ooteghem, Senior Manager Business planning and Marketing Bridgestone Europa, declara: „Suntem foarte multumiti, nu avem absolut nicio nemultumire. Am reusit sa obtinem tot ce ne-am propus. In toate cele patru zile ale evenimentului am avut un numar impresionant de clienti din toate lumea. Anvelopele noastre inovatoare au fost, mai ales, la mare cautare. Cu siguranta vom participa la urmatoare editie Reifen.”

anvelope bridgestone stand targul international Reifen Messe Essen 2012

Mentiune: Pozele sunt realizate de catre Echipa Anvelope.ro la Targul International REIFEN MESSE 2012, Essen, Germania

Lasa un comentariu

0/5