Skip to content Skip to footer

Profitul operational si vanzarile Hankook au scazut in 2014

Site-ul TYRE-ASIA informeaza ca profitul operational si vanzarile Hankook au scazut in 2014

Compania sud-coreana Hankook Tyre a raportat un profit operational de 4,3%, in scadere fata de 2013, generat de un declin al vanzarilor cu 5,2% pentru exercitiul financiar 2014.
Profitul operational al companiei pentru EF2014 a fost de 979 milioane fata de 941.4 milioane in anul precedent, in timp ce vanzarile a fost de 6.342 milioane dolari in EF 2014 fata de 6.455,7 milioane dolari in EF 2013.

Cu toate acestea, compania a sustinut ca : “In ciuda conditiilor de piata nefavorabile cauzate de recesiunea economica globala, Hankook Tyre a reusit sa obtina un profit general de operare care a egalat rezultatele sale impresionante din 2013 si un profit sanatos raport la vanzari de 15,4%. Cresterea pozitiva de vanzari pe segmentul de anvelope Ultra High Performance (UHP) si extinderea afacerii pe zona echipamentelor originale premium (OE) au contribuit la rezultatele financiare incurajatoare ale companiei.”
Seung Hwa Suh, vice presedinte si CEO al Hankook Tyre, a spus: “Performanta noastra puternica in 2014 va servi ca baza pentru planurile Hankook Tyre de a dezvolta si extinde impactul acesteia asupra pietei de anvelope la nivel mondial. Hankook Tyre ia in serios inovarea, iar noi vom continua sa actionam ca lideri in segmentul anvelopelor UHP. Prin orientarea catre pietele din America de Nord si cele emergente, strategia de crestere Hankook Tyre cu orientare spre viitor, ne va plasa pe calea de a deveni una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. “

Lasa un comentariu

0/5