Skip to content Skip to footer

Noutati – Anvelope Dunlop Winter Sport 4D

Dunlop Winter Sport 4D

Dunlop a lansat ultimile lor  anvelope de iarna ultra performante – noile Dunlop SP WinterSport 4D.

Proiectata pentru a fi in topul de inalta performanta ca anvelope de iarna, Dunlop SP Winter Sport  4D foloseste acelasi sistem de striuri 3D ca  anvelopa sora, GoodyearUltra Grip 8, dar combinandu-l cu noi striuri transversale pentru a crea un  sistem microblock care permite o mai buna repartizare a presiunii pe suprafata pneurilor.

O alta prioritate pentru WinterSport 4D a fost performanta pe carosabil umed, iar proiectantii au implementat o mixtura avansata de cauciuc care  permite anvelopei sa exceleze in conditii de umiditate, in timp ce a fost  imbunatatita in continuare  rezistenta la rulare pentru a reduce consumul de combustibil.

Dunlop este o marca inregistrata a unui consortiu de firme  printre care Sumitomo Rubber Industries Ltd., Dunlop Goodyear Tires Ltd, Goodyear Japan Ltd si altele.   

In Europa compania  joint-venture Goodyear Dunlop Tires Europe, se ocupă de toate activităţile legate de distribuţia de anvelope ale mărcilor Dunlop & Goodyear pe întregul teritoriu Joint Venture European.

Lasa un comentariu

0/5