Skip to content Skip to footer

Design premiat pentru anvelopele concepute pentru Hankook Kinergy 4S2

Hankook Tire a fost numit un castigator in doua categorii ale premiului iF Design 2019. Nu vom cunoaste toate detaliile pana cand ceremonia de decernare a premiilor se va desfasura, pe 15 martie 2019, insa producatorul de anvelope a declarat ca a primit trei premii in total, “Professional Concept” (concept profesional) si “Product Categories” (categorii de produs) pentru anvelopele Hexonic si HLS-23 si anvelopa Hankook Kinergy 4S2 pentru toate sezoanele.

Modelul Kinergy 4S2, castigator in categoria Categorii de Produse, a fost lansat anul trecut. Cele doua anvelope concepute au fost dezvoltate in colaborare cu studentii de la Royal College of Art (RCA) din Londra. Hexonic este o anvelopa pentru vehicule complet autonome utilizate in aplicatiile de partajare a masinilor; utilizeaza senzori inteligenti pentru a oferi solutii de conducere optimizate. HLS-23 prezinta un concept al modului in care un viitor sistem durabil de transport logistic poate fi garantat prin recunoasterea coordonatelor rutiere si prin auto-incarcare.

“Este o onoare sa primim premiul iF Design”, declara Hyun Bum Cho, presedinte si director executiv al Hankook Tire. “Ne propunem sa cream designul cel mai practic si totusi atractiv al anvelopei si suntem mandri ca suntem recunoscuti de una dintre cele mai prestigioase premii de design din lume.” El adauga: “Hankook Tire isi va continua angajamentul de a construi cele mai inovatoare produse de inalta performanta. “

Premiul iF Design este prezentat de firma germana de consultanta in marketing Forum International Design. In fiecare an, inscrierile iF Design Award sunt clasificate in sapte discipline – Produs, Ambalaje, Comunicatii, Arhitectura de Interior, Concept Profesional, Proiectare si Arhitectura de Servicii Discipline – care sunt apoi clasificate in 72 de subcategorii. Intrarile sunt evaluate pe zece criterii de evaluare, inclusiv inovatie si elaborare, functionalitate, estetica, responsabilitate si pozitionare. In acest an, au fost prezentate aproximativ 6.400 de inregistrari din 50 de tari.

(via)

Lasa un comentariu

0/5