Skip to content Skip to footer

Goodyear si Dunlop se remarca in testele Auto Bild

Goodyear lanseaza o solutie de intretinere pentru autovehicule

Revista germana de automobile Auto Bild si publicatiile sale surori au publicat rezultatele testelor lor anuale de anvelope de iarna. In testul Auto Bild, Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 a reusit sa obtina primul loc. Auto Bild a acordat Dunlop Winter Sport 5 un loc de podium si o apreciere “exemplara” – un rezultat care a fost egalat de Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 in testul Auto Bild sportscars.

Pentru SUV-urile cu greutate mare si centru de greutate ridicat, anvelopele de iarna bune sunt esentiale. GoodGear UltraGrip Performance Gen-1 este fara indoiala foarte utila, deoarece Auto Bild allrad lauda anvelopa pentru siguranta ridicata si performanta foarte buna pe zapada. Anvelopele au avut rezultate excelente in acvaplanare. Confortul si manevrabilitatea pe soselele uscate au fost evaluate si la fel de bine.

Auto Bild a acordat Dunlop Winter Sport 5 un loc de podium in testul anvelopei de iarna. Din cele 20 de pneuri testate, Dunlop Winter 5 a fost una dintre cele trei pneuri care a primit o recomendare “exemplara”. Conform revistei, punctele forte ale anvelopei sunt potentialul de performanta bine echilibrat, manevrabilitatea dinamica pe zapada si suprafetele umede si distantele scurte de franare pe drumurile ude. In emisiunea de masini sportive Auto Bild, performanta UltraGrip Performance Gen-1 a lui Goodyear a egalat acest rezultat, luand de asemenea un loc pe podium si o apreciere “exemplara”. In acest test, anvelopa a fost laudata ca un talent bine echilibrat, cu performante convingatoare de iarna, zapada sportiva si directa, manipulare umeda si directie precisa.

“Suntem incantati de aceste rezultate ale testelor”, a declarat Mike Rytokoski, directorul de marketing la Goodyear Dunlop Europe. “Conditiile de iarna din Europa pot fi cu adevarat o provocare pentru soferi, asa ca alocam o multime de eforturi pentru a asigura o calatorie sigura si confortabila chiar si in conditii dificile, fara a compromite performantele oferind soferilor o stare de incredere si relaxare”.

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. Angajeaza aproximativ 65.000 de oameni si isi fabrica produsele in 47 de spatii din 21 de tari din intreaga lume. Centrele de inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg, se straduiesc sa dezvolte produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardele tehnologice si de performanta pentru industrie. Pentru mai multe informatii despre Goodyear si produsele sale, vizitati www.goodyear.eu.

Goodear si Dunlop

Lasa un comentariu

0/5