Skip to content Skip to footer

Fabrica Bridgestone din Burgos obtine premiul TQM

anvelope bridgestone fabrica burgos conferinta

Continuand traditia, conferinta Bridgestone Group Global TQM Conference din acest an s-a desfasurat pentru a promova filosofia KAIZEN in cadrul Grupului Bridgestone la nivel mondial. In acest context, fabrica Bridgestone Europa din Burgos (Spania) a obtinut premiul TQM, in special datorita „Open and Close Standard Based Kaizen”. Aceasta initiativa incearca sa creeze o mai mare eficienta bazata pe reducerea ciclului prin standardizarea fiecarui pas a fiecarei operatiuni de presa. Rezultatele sunt obtinute printr-un control zilnic al operatiunilor, control asigurat de noul sistem “Bridgestone Open and Close Analyser” (BOCA) prin care se vor strange datele in mod automat pentru a putea astfel masura si analiza operatiunile.

Directorul de Operatiuni Bridgestone Global, Kazuhisa Nishigai, a mentionat in timpul ceremoniei de inchidere ca a fost impresionat de fabrica de la Burgos, ale carei activitati pot duce la imbunatatiri de performanta, cu conditia sa fie impartasite si puse in aplicare de catre toate centralele Bridgestone din intreaga lume. De asemenea, atat Directorul Executiv Bridgestone Europa, Franco Annunziato, cat si Directorul de Operatiuni, Mike Shimazaki, si-au exprimat incantarea, avand in vedere faptul ca „acest premiu a fost obtinut intr-un context economic dificil pentru Europa. Aceasta realizare reprezinta adevarata dovada a capacitatii si a angajamentului nostru, a celor de la Bridgestone Europa, de a schimba situatia muncind in echipa.”

anvelope bridgestone fabrica burgos conferinta

Sloganul pentru evenimentul din acest an a fost „Standardele sunt principiul nostru de baza”. De-a lungul conferintei, producatorul de anvelope Bridgestone a pus in aplicare in mod activ filosofia KAIZEN prin conceptul Genbutsu-Genba (decizii luate pe baza observatilor obtinute la fata locului), unul dintre cele patru elemente cheie ale filosofiei companiei.

Fabrici de operare premiate:

Premiul TQM

Bridgestone Tire Japonia Co, Ltd. (Kanto)

Bridgestone Europe NV / SA Fabrica din Burgos (Spania)

Bridgestone Corporation Favrica din Kurume

Bridgestone Corporation Fabrica din Amagi

Premiul Special

Bridgestone Corporation Fabrica din Hofu

Bridgestone (China) Investment Co, Ltd. Fabrica din Huizhou

Dintre cei peste 140.000 de angajati Bridgestone din intreaga lume, la acest eveniment au participat in jur de 300 de angajati din tari precum Japonia, Statele Unite, Mexic, Spania, China, Africa de Sud, Indonezia si Thailanda, selectati toti pentru reusitele lor profesionale. In total au fost prezentate 15 activitati de imbunatatire din diverse functii, cum ar fi productie, vanzari si servicii. In cadrul conferintei au fost inmanate premii si angajatilor. Grupul Bridgestone va continua sa promoveze activitati de imbunatatire a calitatii in acord cu filosofia „Clientul nostru, stapanul nostru”, filosofie menita sa ofere calitate superioara in cadrul lantului de aprovizionare cu anvelope Bridgestone.

Lasa un comentariu

0/5