Skip to content Skip to footer

Descifrand Pirelli Engineered to Excite

pirelli engineered to excite

„Engineered to Excite” este noul capitol din cadrul site-ului Pirelli.com, ajutand consumatorii sa isi aleaga anvelopele potrivite in functie de autovehicul. Continuand linia inceputa cu clipul Pirelli din primavara, „Engineered to Excite” contine informatia necesara pentru a explica in termeni cat mai simpli anumite concepte, precum anvelope personalizate.

Pagina se deschide cu un scurt spot din campania precedenta, introducand apoi proiectele si parteneriatele desfasurate de Pirelli impreuna cu producatorii auto de top, pentru a produce o sinergie optima cauciuc/masina si bucuria de a conduce. Urmatoarele sectiuni ofera detalii despre produsele Pirelli si iti ofera posibilitatea de a identifica profilul perfect optimizat pentru masina ta, explicand calatoria de la design la productia propriu-zisa.

pirelli engineered to excite  Sursa: www.pirelli.com

Una dintre sectiuni descrie etapele procesului prin care se produce un cauciuc personalizat. Primul stagiu este partea de design, care poate dura pana la trei luni, proiectand un cauciuc care sa maximizeze potentialul masinii. Apoi urmeaza testarea, pentru care doar partea de cercetare si dezvoltare necesara anterior pentru aprobarea unei anvelope Pirelli dureaza in medie circa trei ani.

Ultima etapa este productia propriu-zisa, derulata pe trei-sase luni. Procesul de dezvoltare se incheie cu acest ultim pas, urmat de testarea si perfectionarea interactiunii dintre bolid si anvelopa. In acest moment produsul este pregatiti pentru aplicarea marcajului special, certificand faptul ca pneul a fost conceput special pentru acel model de autoturism.

Lasa un comentariu

0/5