Skip to content Skip to footer

Davanti Tyres partener oficial Augsburger Panthers

Anul 2017 a marcat lansarea gamei de anvelope de iarna Davanti Wintoura alcatuita din patru modele noi: Wintoura, Wintoura Plus, Wintoura SUV, Wintoura VAN. Davanti Tyres investeste permanent in cercetarea, dezvoltarea si testarea tuturor modelelor inainte ca acestea sa fie lansate oficial, iar gama Davanti Wintoura nu face exceptie. Dezvoltarea gamei de iarna Wintoura s-a desfasurat in ultimii doi ani, iar testarea finala a fost finalizata la autodromul Test World Oy din Finlanda la inceputul 2017. Rezultatele metodei riguroase de testare utilizata de catre Test World Oy demonstreaza ca anvelopele Davanti Wintoura performeaza pe intregul spectru de conditii de iarna, fiind ideale pentru drumurile europene. Davanti ofera o gama performanta de anvelope pe piata europeana si este o optiune competitiva comparativ cu mai multe marci de cauciucuri europene. Avand in vedere obtinerea celei mai cautate si prestigioase certificari de marca TÜV SÜD pentru gama de anvelope de vara Davanti DX390, numarul de dealeri Davanti din Europa care sustin si imbratiseaza ritmul de crestere al companiei continua sa creasca.

Davanti Tyres si-a unit fortele cu The Augsburger Panthers ca partener exclusiv pentru viitorul sezon competitional. Clubul de hochei Augsburger Panthers a fost fondat in 1878 de catre primaria din orasul german Augsburg si isi desfasoara activitate pe recent modernizata arena Curt-Frenzel-Stadion. Panterele sunt cel mai vechi club de sporturi pe gheata din Germania, avand o lunga istorie de succes. De asemenea, sunt membrii fondatori ai ligii de hochei de elita Deutsche Eishockey Liga din Germania, jucand cu succes in cadrul acestei din anul 1994. Parteneriatul oficial dintre Davanti Tyres si Augsburger Panthers a fost incheiat de catre Directorul European de vanzari Davanti, Michael Eckert, impreuna cu Directorului General al clubului, Martin Horber, la inceputul lunii septembrie 2017.

Davanti Tyres partener oficial Augsburger Panthers

Michael Eckert, rezident in Augsburg si un vechi fan al echipei de hochei pe gheata Panthers, spune: “Dupa ce am introdus cu succes noua linie de modele Davanti Wintoura pe pietele din Europa, sunt mandru sa anunt colaborarea cu Augsburger Panther Eishockey GmbH. Consideram ca aceasta sponsorizare este o masura potrivita pentru promovarea brandului Davanti Tyres in Germania, sprijinirea partenerului nostru exclusiv de distributie local si, in cele din urma, stimularea echipei de hochei pe gheata din orasul meu natal”. Fanii Augsburger Panthers vor vedea prezenta puternica a brandului Davanti in sezonul urmator, cu publicitate proeminenta pe gheata arenei si pe autobuzul echipei. “Acest parteneriat cu Davanti Tyres este un mare pas inainte si un moment special pentru Augsburger Panthers. Davanti Tyres este o marca de anvelope globala si este primul nostru partener cu sediul in Marea Britanie. Suntem foarte fericiti ca Davanti crede in Augsburger Panthers ca si partener strategic pentru a ajuta la construirea brandului in Germania. Multumiri speciale merg catre Michael Eckert, care conduce vanzarile si dezvoltarea de anvelope Davanti in Europa Centrala, pentru ca  ajuta la realizarea acestui parteneriat comercial foarte interesant “, adauga Martin Horber, managing director al The Augsburger Panthers.

Sursa: davanti-tyres.com

Lasa un comentariu

0/5