Skip to content Skip to footer

Davanti Terratoura A/T – nu exista limite pentru noua anvelopa all-terrain

Davanti Terratoura AT

Accidentat, mlastinos, stancos, acoperit cu zapada, afanat – toate aceste cuvinte pot descrie un teren dificil sau imposibil de parcurs. Un cuvant le face pe toate inexpresive – Terratoura.

Davanti Terratoura AT
Davanti Terratoura AT

Primul model pentru anvelope de teren oferit de Davanti Tyres, Terratoura, este rezultatul anilor de cercetare si dezvoltare in performanta off-road, pentru a furniza un cauciuc cu manevrabilitate previzibila si fiabila oriunde te afli. Davanti Terratoura A/T a fost proiectat pentru a aborda conditii extreme, fie ele deserturi ca Atacama din Mexic sau Sahara africana, pamanturile inghetate ale Arcticii sau salbaticia provocatoare a tinutului stancoas Highlands din Scotia.

Cu Terratoura, nicaieri nu exista limite.

Testat independent la IDIADA din Spania, Test World in Finlanda si Millbrook in Marea Britanie, Terratoura este anvelopa extrema pentru impatimitii off-road seriosi. De asemenea, face parte dintr-un club de elita – Davanti Terratoura A/T este cea de-a saptea anvelopa de teren din lume, care a castiga certificarea “Alpin” cu simbolul celor trei varfuri de munte cu fulg de nea (3PMSF), cu performanta sub-zero la testele de aderenta pe zapada, demonstrand o capacitate sporita de a face fata rulajului in asemenea conditii. Dar nu numai atat, pe sosea se comporta la fel ca restul gamei de anvelope Davanti, oferind o deplasare eficienta, confortabila si cu zgomot redus, in calatoria ta catre aventura.

Anvelope Davanti Terratoura Millbrook
Anvelope Davanti Terratoura Millbrook

Managerul de produse Davanti, Gary Cross, crede ca Terratoura este un adevarat jucator care va influenta semnificativ piata globala. “Piata 4×4 si pickup-ul la nivel global este enorma si acopera unele dintre cele mai salbatice medii din lume”, a spus el. „Din America si Australia prin Africa si Asia, pana in intinderile inghetate ale Europei de Nord, exista o cerere reala pentru anvelope de teren de inalta performanta. Pana acum, alegerea a fost limitata la cateva marci de cauciucuri premium. Dar, prin punerea in practica a cercetarilor echipei noastre asupra problemei, am dezvoltat o anvelopa pentru toate terenurile, care este aproape de neoprit si ofera o mare valoare.” Gary Cross concluzioneaza prin: “Terratoura nu face accesibile doar terenurile extreme, ci reduce costul de rulare a vehiculelor pe care se bazeaza unele comunitati indepartate”.

In urma testarii finale, noile cauciucuri Davanti Terratoura A/T vor intra in productie si vor fi disponibile la comanda incepand cu luna august a acestui an.

 

 

Lasa un comentariu

0/5