Skip to content Skip to footer

Calatorie de schimb de experienta gazduita de echipa Davanti

Davanti Autodromo Internacional, Algarve

Gama de anvelope Davanti s-a bucurat de o ascensiune importanta de la lansarea oficiala in cursul anului 2015, nu numai in Marea Britanie, ci si pe plan international. Succesul Davanti pe piata europeana a fost demonstrat de evenimentul public organizat in Portugalia, in luna octombrie 2017, pentru partenerii lor de distributie europeni. Autodromul International din Algarve a fost locul in care Davanti a intampinat 30 de parteneri de distributie europeni, intr-o experienta de 4 zile de conducere si pista, pentru a-si pune anvelopele la incercare pe una dintre cele mai exigente circuite din Europa.

Pista AIA gazduieste, de asemenea, Scoala de piloti de curse AIA, recunoscuta la nivel international si care are incredere in cauciucurile Davanti, drept partner oficial pentru anvelope. Scoala de piloti de curse AIA atrage peste 500.000 de vizitatori anual din toata Marea Britanie, cu cursuri profesionale pentru piloti de curse, experiente de conducere pe traseu si pe vehicule care sunt echipate cu anvelope de vara Davanti DX640. Pista si scoala de piloti de curse AIA au realizat fundalul perfect si au jucat rolul de gazde pentru principalii distribuitori ai marcii Davanti, care au zburat din toate colturile Europei, pentru a se bucura de un program dens de sofat, care a permis tuturor oaspetilor sa experimenteze anvelopele marca Davanti pe pista, pe drumuri si, de asemenea, in parcul lor off-road.

Davanti Autodromo Internacional, Algarve
Davanti Autodromo Internacional, Algarve

“Am ales Autodromo Internacional din Algarve pentru ca ne-am dorit sa aratam clientilor nostri cum performeaza anvelopele Davanti chiar si in cele mai dificile circumstante. Pista este cunoscuta ca fiind extrem de dura pentru pneuri, deoarece exista o multime de ondulatii si curbe lente, asa ca a fost locatia perfecta pentru a demonstra cat de bine se comporta anvelopele noastre chiar si la aceste viteze mari si in conditii de franare dure. Distribuitorii nostri reprezinta pulsul brandului nostru. Acestia reprezinta cheia pentru a transmite mesajele noastre publicului, iar noi lucram in parteneriat cu ei pentru a promova performantele anvelopelor noastre. Vrem sa le oferim experiente de prima mana pe care le pot transmite cu incredere clientilor lor “, adauga Sean Maddocks, director de vanzari Davantis UK & Ireland. Pista si-a facut un renume la sfarsitul anului 2016, in serialul “The Grand Tour”, in care actorii Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, au jucat confruntarea decisiva a “sfintei trinitati a automobilelor” dintre McLaren P1, Ferarri LaFerrari si Porsche 918.

Cele mai importante momente ale preriplului au fost alegerea masinii dintre Porsche Cayman S, Audi TTS, Audi RS3 si doua masini Honda Civic Type R, curse de accelerare, curse de carturi si curse off-road. Toate activitatile au fost concepute pentru a furniza distribuitorilor Davanti stimuli suplimentari despre performantele, durabilitatea si fiabilitatea anvelopelor Davanti intr-o varietate de conditii si situatii rutiere.

Calatoria s-a incheiat cu o experienta VIP la European Le Man Series.

Sursa: davanti-tyres.com, JoaoPRSousa

Lasa un comentariu

0/5