Skip to content Skip to footer

Davanti extinde parteneriatul cu AIA Racing School

Davanti DX640 AIA Porsche

Dupa sarbatorirea primului an de parteneriat de succes cu scoala de piloti de curse de la Autodromul International din Algarve (AIA), Portugalia, Davanti Tires a anuntat ca va continua asocierea sa cu circuitul de renume mondial pe termen lung. Declarata Partener Oficial pentru anvelope al scolii AIA in 2016, compania Davanti Tires a extins asocierea cu o multime de noi initiative de parteneriat.

Davanti DX640 AIA Porsche
Porsche Davanti DX640, Autodromul International din Algarve

Circuitul AIA, situat in pitorescul Algarve, este extrem de popular printre pasionatii de motoare si a intampinat mai mult de 1 milion de vizitatori pe terenurile sale extinse pe parcursul anului trecut. In acest an, se asteapta o crestere fara precedent a numarului de vizitatori, cu o pista care gazduieste evenimente de mare anvergura cum ar fi Seria Europeana Le Mans, Campionatul Mondial FIM de motociclism, Festivalul Algarve Classic si Seria 24 de ore de anduranta.

Scoala de piloti de curse AIA este esentiala pentru extinderea planificata a influentei circuitului si o multime de masini noi vor fi introduse in 2018, inclusiv modelul Porsche 718 si modelul full-race Honda Civic Type-R. Desigur, noile anvelope de vara Davanti DX640 vor fi montate pe toate vehiculele scoalii de pilotaj si vor fi „conducatorul de drum“ in jurul circuitului de renume international. Modelul DX640 va fi alegerea exclusiva a scolii de curse si va oferi flotei auto un nivel exceptional de performanta necesar pe un astfel de circuit solicitant.

In plus, aceasta alianta neintrerupta va juca un rol din ce in ce mai important in dezvoltarea continua a gamei de anvelope Davanti. Folosirea cunostintelor pilotilor auto profesionisti in legatura cu performantele anvelopelor va spori consolidarea liniei de produse in viitor. Sean Maddocks, Directorul de vanzari Davanti UK & Ireland a declarat: “Parteneriatul nostru cu Autodromul International din Algarve este un testament de incredere in calitatea anvelopelor noastre. Cauciucurile noastre UHP Davanti DX640 sunt montate pe aceste vehicule de mare putere si ofera incredere soferilor lor profesionisti la viteze care ating 260 km pe ora. Majoritatea soferilor nu vor trebui niciodata sa-si solicite cauciucurile asa cum o fac pe pista, dar este extrem de linistitor sa stim ca anvelopele noastre Davanti sunt testate si rezultatele sustin faptul ca fac fata celor mai dure conditii de condus “, a adaugat el.

Honda Civic Type-R Davanti Tires
Honda Civic Type-R Davanti Tires

Evident, sentimentul de incredere reciproca este impartasit, de asemenea, de echipa de la AIA Racing School, care este increzatorare ca sunt in siguranta cu modelele UHP din gama Davanti. Directorul scolii AIA Racing, Miguel Praia, a declarat: “Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu Davanti. Am lucrat cu aceste anvelope mai bine de un an si acum simtim ca prin calitate si performanta brandul este mai mult decat capabil sa faca fata exigentelor conditii de pe pista. De asemenea, suntem fericiti ca acest parteneriat va permite soferilor sa continue sa obtina performante nebanuite si sa asigure conditii de siguranta si de incredere pentru soferii nostri”.

Sursa: davanti-tyres.com

Lasa un comentariu

0/5