Skip to content Skip to footer

Continental a inaugurat un centru de cercetare de peste 6,5 milioane euro la Sibiu

Una dintre cele mai mari companii care activeaza in Zona Industriala Vest a Sibiului, Continental, a inaugurat acum la inceput de an un centrul de cercetare si dezvoltare, investitia depasind suma de 6,5 milioane de euro.

Continental Sibiu, filiala a corporatiei Continental, a inaugurat o noua cladire pentru activitatile de cercetare si dezvoltare ale companiei, conform economica.net. Cladirea are o suprafata de 7.000 mp dispusa pe doua etaje. Laboratoarele se intind pe o suprafata de peste 1.000 de mp, iar cladirea ofera birouri pentru 400 de ingineri, se arata intr-un comunicat de presa. Impreuna cu noua constructie, locatia Continental se intinde pe o suprafata de peste 12.000 m2.Lucrarile au inceput in martie 2014 si au fost finalizate in luna octombrie.

“In centrul de cercetare si dezvoltare tintim catre cele mai noi tehnologii si dezvoltam produsele industriei auto de maine, venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri in ceea ce priveste preocuparea permanenta pentru condusul in siguranta si confort. Angajatii nostri sunt implicati in proiecte globale, iar clientii nostri sunt producatorii de top din industria auto. Cresterea centrului R&D in Sibiu este un rezultat al eforturilor noastre din ultimii ani si o recunoastere a muncii noastre extraordinare”, explica Dr. Liviu Balan, coordonator R&D Sibiu.

Continental detine in Sibiu si o fabrica cu patru module de productie unde sunt fabricate unitati electronice de control pentru industria auto. Aproximativ 3.000 de angajati lucreaza pentru Continental Sibiu.

Lasa un comentariu

0/5