Skip to content Skip to footer

Bridgestone Primeste Premiul Toyota de Contributii la Nivel Global

Bridgestone a anuntat ca Toyota a inmanat Bridgestone premiul sau anual pentru contributia globala, in cadrul Conventiei Furnizorii Globali Toyota. Premiul Toyota de Contributii la Nivel Global este cel mai prestigios premiu prezentat furnizorilor. Toyota recunoaste furnizorul care a castigat combinatia cea mai mare de evaluari din diverse facilitati de productie Toyota din intreaga lume. In plus, Bridgestone a primit premiul „Superior“ Value Improvement, in semn de recunoastere a angajamentului companiei de a maximiza eficienta si satisfacerea nevoilor clientilor in acest domeniu important.

Acest premiu este o dovada a contributiilor globale Bridgestone, care a depus eforturile de a „face masini din ce in ce mai bune“, bazat pe viziunea globala. Prin coordonare, flexibilitate si integrare in industria prelucratoare a grupului si facilitatile de cercetare si dezvoltare in 26 de tari si reteaua sa de vanzari la nivel mondial, Bridgestone a facut astfel de contributii la Toyota prin urmarirea imbunatatirii continue (Kaizen) in ceea ce priveste dezvoltarea, furnizarea si costurile.

Grupul Bridgestone furnizeaza anvelope si componente auto Toyota in intreaga lume. Mergand mai departe, Bridgestone va continua sa contribuie la mobilitate prin asigurarea unui flux constant de anvelope inovatoare si produse ale industriei auto.

Anvelope Bridgestone

Lasa un comentariu

0/5