Skip to content Skip to footer

Bridgestone lanseaza noua generatie de anvelope Turanza si Destination

anvelope bridgestone anvelope firestone

Bridgestone Americas Tire Operations (BATO) este o subdivizie a Bridgestone Americas, Inc, a carei companie-mama este Bridgestone Corporation cu sediul in Tokyo. BATO a lansat cea mai noua generatie de anvelope all seasons Bridgestone Turanza Serenity si anvelope all seasons Firestone Destination. Conducatorii auto asociaza tehnologia Serenity cu o calatorie silentioasa si confortabila, performante sporite indiferent de carosabil si de vreme, economie de combustibil, dar si o durata de viata ridicata pentru anvelope.

anvelope bridgestone anvelope firestone

Potrivit producatorului Bridgestone, pe langa toate celelalte caracteristici tehnice ale predecesorului sau, noul model de anvelope all seasons Bridgestone Turanza Serenity Plus ofera conducatorului auto o calatorie silentioasa datorata performantelor imbunatatite obtinute pe carosabilul uscat, o reducere semnificativa a consumului de combustibil si o imbunatatire considerabila a rezistentei la rulare a cauciucului. O data cu lansarea noului model Turanza Serenity Plus, compania a anuntat rezultatele obtinute printr-o crestere a duratei de viata a cauciucului cu 25.000 de km mai mult fata de modelul anterior, ajungand astfel la cel putin 75.000 km pe care soferul ii poate rula cu noul model. Incepand cu luna iunie, modelul Bridgestone Turanza Serenity Plus va fi disponibil in 30 de dimensiuni pentru R15, R16, R17, R18 si R19, cu indicii de viteza H,V si W.

anvelope all seasons bridgestone turanza serenity plus

In ceea ce priveste noul model Firestone Destination LE2, BATO a anuntat ca va fi cel mai bine vandut produs din serie. Practic, toate aspectele legate de acest model popular pentru SUV-uri si camioane usoare au fost imbunatatite, reusind sa ii ofera conducatorului auto performante ridicate pe carosabilul uscat, sa ii asigure mai mult confort pe durata calatoriei si sa il ajute sa economiseasca mai mult combustibil decat modelul anterior Firestone Destination LE. De fapt, Destination LE2 ofera o imbunatatire de 15% a indicelui RRC (Rolling Resistance Coefficient – rezistenta la rulare), care se traduce printr-o economie de combustibil de 2% comparativ cu modelul anterior. Firestone Destination LE2 va fi disponibil in 37 de dimensiuni pentru R15, R16, R17, R18 si R19, cu indicii de viteza T si H.

anvelope all seasons firestone destination le 2

“Lucram permanent pentru a imbunatatii produsele noastre si suntem incantati sa lansam aceasta noua generatie de anvelope pe piata”, a declarat Larry Magee, Presedintele Consumer Tire U.S. & Canada, BATO. “Ambele modele, Bridgestone Turanza Serenity Plus si Firestone Destination LE2, sunt anvelope performante dezvoltate conform necesitatilor conducatorilor auto, si pot spune ca suntem incantati sa continuam sa ridicam stafeta, chiar mai mult cu cat vom continua sa dezvoltam aceste brand-uri.” Atat anvelopele all seasons BridgestoneTuranza Serenity Plus, cat si anvelopele all seasons Firestone Destination LE2 au castigat distinctia “Eco-Product“. Aceasta distinctie este oferita de catre companie modelelor concepute pentru imbunatirea performantelor ecologice ale modelului predecesor.

producator de anvelope bridgestone distinctie eco product

Producatorul de anvelope Bridgestone continua sa urmeze principiul imbunatatirii continue incercand in permanenta sa ridice standardele produselor sale, sa se autodepaseasca si sa reduca impactul anvelopelor sale asupra mediului inconjucator prin folosirea de materiale ce nu dauneaza mediului inconjurator, precum ulei non-aromatic si materiale reciclate. Anvelopele Bridgestone onorate cu distinctia “Eco-Product” reusesc sa ofere o rezistenta sporita la frecare (ceea ce ajuta la gestionarea combustibilului si la reducerea emisiilor vehiculului) si o durata de viata semnificativa reflectata in kilometrii rulati (ceea ce ajuta la conservarea resursele).

Lasa un comentariu

0/5