Skip to content Skip to footer

Auto Bild a stabilit cei 20 de finalisti pentru testul de anvelope din vara lui 2018

Poate ca suntem doar la inceputul anului, dar datorita Auto Bild, rezultatele primelor rezultate ale testelor de vara din Europa au sosit deja. Revista auto germana a ramas in formatul clasic si a evaluat un camp larg de concurenti pentru testul de vara din 2018, cu anvelope cu performante scazute eliminate intr-o runda de calificare. Rezultatele din aceasta runda initiala au fost acum publicate.

 

Un total de 51 de candidati au fost supusi testelor de franare pe suprafete umede si uscate. Au fost masurate distantele de oprire de la 80km / h la umed si 100km / h in conditii uscate pentru a determina care dintre anvelopele de vara de dimensiuni 195/65 R15 91V vor merge in a doua etapa de evaluare, cea aprofundata. Numai 20 dintre cei mai buni au trecut in etapa urmatoare.

 

Acest grup de elita incepe cu Hankook Ventus Prime³ si este urmat de Bridgestone Turanza T005 si Firestone Roadhawk. Printre finalistii de top 20 se numara Pirelli Cinturato P1 Verde, Conti PremiumContact 5, Falken Ziex ZE310, Uniroyal RainExpert 3, Dunlop Sport BluResponse, Premitra HP5 de la Maxxis, Vredestein Sportrac 5, Performanta Goodyear EfficientGrip, Ecosis de la Infinity, Cooper Zeon CS8 , Linia Nokian (initial xLine), Michelin Energy Saver +, Avon ZV7, Fulda EcoControl HP, Kleber Dynaxer HP 3, Giti SynergyE1 si BFGoodrich g-Grip. Va trebui sa asteptam cateva saptamani pentru a descoperi cat de bine au functionat aceste anvelope in timpul celei de-a doua runde de testare – in ultimii ani, Auto Bild si-a publicat intregul raport de testare la aproximativ o luna dupa rezultatele preliminare.

 

A fost un caz “nu treceti in etapa urmatoare” pentru celelalte 31 de anvelope. Marcile reprezentate in acest grup includ Fortuna, Duraturn, Rotalla, Farroad, Tristar, Insa Turbo (o anvelopa resapata), Goodride, Evergreen, Grenlander, Hifly, Three-A, Kormoran, Landsail, Viking, Wanli, Minerva si Matador. Lista de anvelope care au incheiat procedurile pe partea fara succes a testului de franare a inclus si Semperit Comfort-Life 2, Nexen N’Blue HD Plus, GT Radial Champiro FE1, Kumho Ecowing ES01 KH27, Toyo Proxes CF2, Sava Intensa HP , Debica Presto HP, Yokohama BluEarth-A (AE-50) si Barum Brillantis 2.

Lasa un comentariu

0/5