Skip to content Skip to footer

Z Tyres Z1 – cele mai scumpe anvelope din lume

Z Tyres Essen Tyres 2016

Cauciucurile sunt importante pentru siguranta la volan, dar valoarea lor nu este pe deplin inteleasa de catre automobilisti. Atunci cand vorbim despre anvelope, putem crede ca ar castiga notorietate pentru aderenta lor exceptionala, siguranta fara precedent sau tractiunea unicat. Desi anvelopele Z Tyres sunt recunoscute pentru aceste calitati, nici una din acestea nu a reprezentat motivul pentru care compania a intrat in Cartea Recordurilor. Z Tyres a gasit calea sa spre Cartea Recordurilor datorita pretului, dezvoltand cele mai scumpe anvelope din lume.

Z Tyres Essen Tyres 2016
Z Tyres Essen Tyres Show 2016

Pentru a sublinia caracterul lor esential si, de asemenea, pentru a face publicitate gamei sale de produse, Z Tyres a dezvoltat un set special de anvelope Z1, prezentat si premiat in cadrul targului Reifen Essen 2016. Acest set de cauciucuri a fost proiectat pentru prima data in Dubai, apoi transportat in Italia la unul dintre cei mai exclusivisti bijutieri din lume – Joaillier Prive – unde a fost realizata sigla cu incrustatii de diamante. Ulterior anvelopele au fost expediate inapoi in Dubai, unde frunzele de aur au fost aplicate de catre aceeasi mesteri care au lucrat la noul palat prezidential din Abu Dhabi.  Compania Z Tyres a vandut oficial cel mai scump set de patru anvelope din istorie cu dimensiunea de 295/35 ZR21 la pretul de 600.000 $.

Z Tyres sigla cu diamante
Z Tyres sigla cu diamante

 

Producatorul de anvelope de lux a donat intreaga suma catre fundatia Zenises, care se axeaza pe imbunatatirea accesului la educatie in intreaga lume. Comentand cu privire la acest nou record mondial, CEO Zenises Harjeev Kandhari a declarat: “Noi am pretuit intotdeauna abilitatiile exceptionale si munca grea necesara pentru dezvoltarea gamei noastre de cauciucuri Z Tyres, asa ca am gasit acest mod original de a sarbatori aceasta constientizare cu un element special. Desigur, ne dorim nu doar sa atragam atentia asupra acestui produs magnific, ci si sa celebram valoarea intrinseca a gamei Z Tyres: siguranta si performanta pe drumurile europene in fiecare zi. Este intr-adevar, o anvelopa de valoare.”

 

Surse: pneusnews.it, dailymail.co.uk, blog.dupontregistry.com, carmag.co.za

Lasa un comentariu

0/5