Skip to content Skip to footer

Premiul Red Dot Design 2012 – Anvelopa Nexen N9000

ANVELOPE NEXEN N9000 REIFEN MESSE ESSEN 2012

Producatorul coreean de anvelope Nexen a anuntat ca modelului sau N9000 a castigat premiului “Red Dot Design 2012” pentru design-ul benzii de rulare. Premiul Red Dot Design, care dateaza din anul 1955,  este obtinut printr-un concurs de design organizat de catre Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Germania. Exista trei premii acordate in functie de urmatoarele categorii: design de produs, design de comunicare si concepte de design. Acest premiu este considerat a fi unul dintre cele mai prestigioase premii din industrie la nivel mondial.

ANVELOPE NEXEN N9000 REIFEN MESSE ESSEN 2012

Modelul N9000 a fost dezvoltat pentru masinile sport pentru ca ofera tractiune maxima pe drumuri uscate si umede. Design-ul lateral sub forma de fulger asigura scurgerile de apa si ofera o aderenta excelenta pe drumurile ude, imbunatatind stabilitatea in viraje la viteze mari. De asemenea, aceste anvelope de vara de inalta performanta dispun si de patru caneluri care maresc performantele cauciucului impotriva acvaplanarii.

anvelope nexen N9000

Pentru Lee Hyun Bong, CEO-ul companiei Nexen, castigarea acestui premiu reprezinta o mare realizare a departamentul de proiectare, deoarece a fost obtinut dupa alte 2 premii importante – IF Design Award 2010 si Good Design Award 2011. “Nexen va continua sa depuna toate eforturile in ceea ce priveste design-ul si calitatea modelelor sale pentru a a sigura competitivitatea produselor pe piata mondiala” a spus Lee Hyun Bong.

anvelope nexen N8000 si N9000 REIFEN MESSE ESSEN 2012

In curand pe site-ul www.anvelope.ro veti putea gasi anvelope NEXEN.

Mentiune: Poza 1 si Poza 3 sunt realizate de catre Echipa Anvelope.ro la Targul International REIFEN MESSE 2012, Essen, Germania

Lasa un comentariu

0/5