Skip to content Skip to footer

Nexen premiata in cadrul A’ Design Award and Competition

Anvelope Nexen premiate

Nexen Tire, unul dintre principalii producatori de anvelope la nivel mondial, are placerea sa anunte ca anvelopele sale All Road Transform Concept si WINGUARD Snow G WH2 au primit trofeul de aur, in timp ce anvelopa de vara Nexen NFERA RU1 a primit trofeul de argint in cadrul concursul international de design A’ Design Award and Competition 2015-2016. Aceste rezultate demonstreaza capacitatile remarcabile ale companiei in producerea de anvelope de inalta calitate, care ofera insa si un design impecabil.

Anvelope Nexen premiate
Anvelope Nexen premiate

Cele trei produse ale companiei au concurat  la categoria  Vehicle, Mobility and Transportation Design. “Suntem onorati sa fim recunoscuti in intreaga lume pentru capacitatea noastra de a dezvolta produse la fel de bune si in design”, a declarat Han Min-hyun, Vice-presedinte Nexen Tire si Director de Cercetare si Dezvoltare. ” Nexen Tire va imbunatati in mod continuu competitivitatea produselor sale, asigurarea unei calitati exceptionala cu desene sau modele creative”, a completat acesta. Anvelopa All Road Transform Concept este proiectata sa treaca peste 3 tipuri de drumuri – uscate, umede si inzapezite sau inghetate, in functie de schimbarea unghiului rotii. Acest produs prezinta performante optime pentru orice conditii de vreme. Gama de anvelope de iarna Nexen WINGUARD Snow G WH2 a fost proiectata pentru performante optime de conducere in conditii meteorologice de iarna, oferind o deplasare stabila si aderenta excelenta. Nexen NFERA RU1 este o anvelopa premium de vara, care pune accentul pe confortul la rulare si functionare silentioasa, in special pentru vehiculele sport utilitare (SUV).

Trofeu A’ Design Award and Competition
Trofeu A’ Design Award and Competition

Concursul A’ Design Award and Competition este cea mai mare competitie internationala de design pentru cele mai bune modele, concepte, produse și servicii in domeniile design industrial, proiectare spatiala, design de comunicare, design vestimentar si design de sistem, organizat de studioul de design MDC din Italia. Ceremonia de premiere a avut loc la Villa Olmo, Como, Italia, pe date de 8 iunie. Mai mult decat atat, expozitia A’ Winners va fi gazduita la Bologna Design Week in Italia, muzeul Design Cube in Olanda, galeria Espacio Ricardo Lorenzo din Spania si Targul International  de Design Industrial din Shenzhen in China. Anterior, Nexen Tire a fost recunoscuta pentru calitatea designului de produs, fiind distinsa cu premiul Red Dot Design si trofeul de argint la A’Design Award and Competition in 2015. Compania a completat cu un nou trofeu cele  patru premii internationale de design de top, alaturi de International Design Excellence Award in 2014, premiul G-Mark in 2013, premiul Red Dot design in 2012 si premiul IF Design din 2011.

Sursa : int.nexentire.com, competition.adesignaward.com

Lasa un comentariu

0/5