Skip to content Skip to footer

Bridgestone DriveGuard Winter solutia pentru sezonul de iarna

Anvelope iarna Bridgestone DriveGuard Winter

Dupa lansarea anvelopei de vara BRIDGESTONE DriveGuard, producatorul introduce acum varianta pentru iarna BRIDGESTONE DriveGuard Winter, ridicand conducerea in sezonul rece la noi nivele de siguranta pentru majoritatea masinilor. DriveGuard ofera soferilor ce conduc aproape orice masina echipata cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii in anvelope) un pachet de siguranta irezistibil format din mobilitate RunFlat in combinatie cu cea mai buna aderenta pe teren umed si manevrare de top pe carosabil uscat.

Anvelope iarna Bridgestone DriveGuard Winter
Anvelope iarna Bridgestone DriveGuard Winter

Bridgestone a aplicat acum aceeasi tehnologie DriveGuard bazata pe mobilitate extinsa la anvelope de iarna, oferind soferilor aceeasi promisiune de siguranta si de mobilitate in anotimpul rece. Jake Rønsholt, Director General, Consumer Business Unit, Bridgestone Europe afirma: “DriveGuard este o anvelopa revolutionara; ea duce siguranta la un nivel superior pentru majoritatea automobilelor echipate cu TPMS. Dar, consumatorii din mai multe parti ale Europei au nevoie de aceasta reasigurare a mobilitatii si sigurantei in timpul lunilor mai reci si mai intunecate. DriveGuard Winter este solutia perfecta”. Ca si versiunea sa de vara, Bridgestone DriveGuard Winter are pereti laterali reinforced, carcasa si pliuri cu insertii de  poliester rezistent la caldura si un design fin de racire hi-tech Bridgestone care reduce acumularea de caldura atunci cand presiunea in anvelope scade. Conducatorii auto din aproape orice masina echipata cu TPMS pot astfel sa mentina controlul si sa continue sa conduca in conditii de siguranta inca 80 de km, cu viteza de pana la 80 km/h dupa ce anvelopa a fost intepata – rapid si suficient de departe pentru a finaliza calatoria de iarna in conditii de siguranta sau de a ajunge la un atelier de reparatii convenabil.

Lansare Bridgestone DriveGuard Winter
Lansare Bridgestone DriveGuard Winter

Noile anvelope de iarna Bridgestone DriveGuard Winter sunt un pachet complet de siguranta, oferind soferilor cea mai buna clasa de aderenta pe teren umed si performante remarcabile pe zapada si gheata. Banda de rulare este modelata pe desenul premiat si inovatoar al benzii de rulare al anvelopei BRIDGESTONE Blizzak LM001 cu racorduri rotunjite ale blocurilor de umar si caneluri conice “trompeta” pentru evacuarea optima a apei. Combinat cu tehnologia avansata pentru materiale Nano Pro-tech pentru amestecul de cauciuc, DriveGuard Winter furnizeaza performanta de varf la aderenta pe teren umed (nivel B pe eticheta europeana). Testele realizate la baza de testare Bridgestone Swedish Proving Ground din Vidsel, Suedia, arata ca soferii pot aborda, de asemenea, zapada si gheata cu incredere si precizie: striuri 3D de inalta densitate si configuratia canelurilor inclinate asigura o tractiune si o manevrare exceptionala pe suprafete inghetate.

Gama de anvelope Bridgestone DriveGuard Winter va fi disponibila initial in 10 de dimensiuni montabile pe majoritatea masinilor echipate cu TPMS, cu seriile 45 la 65 si cu diametre de janta de 15 la 17 inch.

Sursa: bridgestone.eu, tyrepress.com

Lasa un comentariu

0/5