Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (8)

In pagina de astazi va propunem cateva dintre cele mai solicitate anvelope de iarna Toyo. Toyo este un foarte cunoscut producator  de anvelope de iarna. Desi a trebuit sa treaca prin niste incercari in urma cutremurului si tsunami-ul care a lovit Japonia, este inca foarte activ in segmentul anvelopelor de iarna.

 

 

 

 

 

Observe G-02 Plus: Sunt cel mai popular produs Toyo, dar chiar cand scriem aceste randuri,  firma planuieste sa inlocuiasca in cele din urma  brandul cu noua linie de anvelope de iarna GSi-5 , ​​cu exceptia  jentilor mai mari de 19  la 20-inch.

 

 

 

 

 

Garit KX: Acestea raman anvelope de iarna  de performanta ale brand-ului, disponibile la un pret accesibil, cu indice de viteza H.

 

 

 

 

 

 

 

SNOWPROX S952: sunt anvelope de performanta Toyo, in mai mult de 25 de dimensiuni, cu tehnologie Microbit si indice de viteza H si V. Nu primesc crampoane.

 

 

 

 

 

 

Open Country G-02 Plus: sunt anvelope de iarna Toyo pentru camionete, VAN-uri si SUV-uri, dar ar putea fi inlocuit cu o versiune mai noua bazata pe modelul GSi-5.

 

 

 

 

 

 

Pentru completarea informatiilor vedeti si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012.

Lasa un comentariu

0/5