Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (1)

Iata ca au inceput sa se manifeste mai pregnant conditiile de iarna, cu temperaturi sub 0 grade C, si chiar daca nu a nins inca si drumurile sunt uscate, soferii intalnesc si portiuni care pot fi periculoase datorita umezelii sau chiar inghetului.

Date fiind aceste conditii, interesul pentru anvelope de iarna este normal si firesc.

Vom face o trecere in revista a anvelopelor de iarna din oferta 2012 pusa la dispozitie de principalii producatori de anvelope.

BFGoodrich
BFGoodrich este unul din brandurile populare Michelin. Acesta include unele dintre cele mai accesibile dar si eficiente anvelope de iarna, ​​ pentru autoturisme  si camionete.

Winter Slalom Ksi : Este o  anvelopa foarte  accesibila,  pentru majoritatea jantelor de dimensiuni intre 14 si 17 inches si indice de viteza S. Probabil una dintre cele mai bine vandute, datorita pretului.

Bridgestone

Producatorul japonez Bridgestone si-a construit o mare reputatie  cu anvelope de iarna arhicunoscute sub numele de Blizzak .

Blizzak WS-70: Aceasta este probabil cea mai buna  si cea mai avansata anvelopa de iarna Bridgestone,   datorita   tehnologiilor Multicell si 3-D Sipe.  Acesta a fost disponibila pentru un timp destul de mare  in multe dimensiuni de jante de la 15 – la 18 inch, toate cu index de viteza T. In timp ce  aceasta inlocuia modelul WS-60, au exista inca unele anvelope din acea generatie disponibile pentru anumite vehicule.

Blizzak DMV1: Aceasta este o anvelopa  Bridgestone  pentru SUV-uri. Este disponibila in cele mai multe  dimensiuni  de jante de la 16 la 22 inchi toate cu indice de viteza R. Aceasta anvelopa inlocuieste anvelopele mai vechi din familia Blizzak, cum ar fi DM-Z2 si DM-Z3.

                                                                                                                      Blizzak WS-70                                                                                       Blizzak DMV1

Blizzak LM-25: Aceasta serie de anvelope  directionale este disponibila in mai multe modele, inclusiv LM-25 4 x 4,  LM-25 MOE si LM-25 RFT (Run Flat). Aceasta este o anvelopa performanta,  oferta acoperind  majoritatea dimensiunilor de jante.

Blizzak LM-25

 

Lasa un comentariu

0/5