Skip to content Skip to footer

Davanti lanseaza gama sa de anvelope RunFlat

Lansare anvelope DAVANTI Runflat

Dupa o cercetare si dezvoltare intensa, Davanti a lansat in aceasta luna prima sa serie de anvelope de tip RunFlat. O echipa de designeri și dezvoltatori de produs a echipei Davanti Tyres a lucrat timp de mai mulți ani pentru a crea propria anvelopa RunFlat. Obiectivul final a fost acela de a crea o anvelopa RunFlat care sa depaseasca in mod confortabil normele ISO 16992 privind performanta RunFlat (adica un cauciuc RunFlat trebuie sa poata rula la o distanta minima de 80 km cu o viteza de 80 km/h, fara presiune).

Producatorul, care a lansat prima sa anvelopa in 2015, si-a dorit, de asemenea, ca prima sa gama RunFlat sa egaleze sau sa depaseasca performanta marcilor europene rivale care produc aceste anvelope de zeci de ani. “A fost un drum lung pentru a ajunge aici”, a declarat Gary Cross, Product Manager Davanti. “Doream sa lansam pe piata o gama de anvelope Davanti RunFlat, dar am fost dispusi sa o facem doar daca am putut dezvolta un produs care sa se situeze printre cele mai bune”, a adaugat acesta.  Anvelopa RunFlat Davanti este construita cu un perete lateral consolidat, folosind tehnologia DSP. Ea atinge o performanta RunFlat premium, fara a renunta la caracteristicile majore ale brand-ului – longevitate, manevrabilitate si fiabilitate. Fara presiune? Nici o problema! Noile cauciucuri RunFlat beneficiaza, de asemenea, ca si celelalte anvelope Davanti, de garantia pe viata.

Lansare anvelope DAVANTI Runflat
Lansare anvelope DAVANTI Runflat

Gary Cross a adaugat: “Conducatorii auto care investesc in anvelope RunFlat sunt pe deplin constienti de siguranta si isi vor da seama daca standardele sunt limitate tocmai atunci cand au mai mult nevoie sa se bazeze pe ele. Am inteles acesta cerinta de la inceput si ne-am stabilit obiectivul de a dezvolta un produs care sa depaseasca toate recomandarile si reglementarile pentru performantele de tip RunFlat. Consumatorii au nevoie de un pret competitiv si o anvelopa RunFlat de incredere atunci cand e nevoie. Pe masura ce am evaluat gama de anvelope din acest sector, am descoperit ca pe piata exista o serie de anvelope RunFlat de nivel buget, si chiar nivel mediu, a caror performanta si fiabilitate sunt limitate. Noi pur si simplu nu am vrut sa facem compromisuri. Daca o anvelopa RunFlat trebuie sa poarte numele Davanti, atunci ea trebuie sa se compare cu cele mai bune anvelope disponibile in prezent. Datorita muncii fantastic de grele a echipei noastre am realizat acest obiectiv “.

Anvelope DAVANTI Runflat modelele DX390 si DX640
Anvelope DAVANTI Runflat modelele DX390 si DX640

In prezent, gama de anvelope RunFlat Davanti acopera 6 dimensiuni pentru modelele DX390 si DX640 si va fi disponibila in curand in Romania prin intermendiul site-ului Anvelope.ro.

Sursa: davanti-tyres.com

Lasa un comentariu

0/5