Skip to content Skip to footer

Hankook lanseaza noile sale anvelope all seasons Kinergy 4S 2

Gama de anvelope all seasons HANKOOK

O data cu verificarea istoriei brandului Hankook, aflam ca in cursul anului 1994 producatorul a patruns pe piata din Europa cu gama sa de anvelope all seasons numita Optisuper. Multe lucruri s-au schimbat de atunci pentru Hankook, insa a ramas ferm in dezvoltarea linei sale all seasons, ajunsa in prezent la a cincea generatie. In cursul acestui an a prezentat noul sau model all seasons Hankook Kinergy 4S².

Gama de anvelope all seasons HANKOOK
Gama de anvelope all seasons HANKOOK

In timp ce adaugarea indicelui superior 2 este tot ceea ce separa Hankook Kinergy 4S² de predecesorul sau in zona numelui, noile anvelope all seasons in esenta sunt complet noi. Cea mai evidenta diferenta este adoptarea modelului directional in forma de V pentru banda de rulare, model favorizat in prezent de multi producatori de anvelope pentru toate anotimpurile. Aceasta geometrie a fost asociata cu un compus de rulare din polimer cu siliciu. “Echipa noastra de ingineri a reusit sa lase in urma mai mult de douazeci de ani de expertiza in domeniul cauciucurilor all seasons pentru Kinergy 4S²”, a declarat Klaus Krause, seful Centrului European de Dezvoltare Hankook. “Rezultatul este un produs complet nou, care ofera o performanta deosebit de stabila, cu ajutorul unui amestec de cauciuc inovator si al designului special al benzii de rulare, independent de conditiile meteorologice si de temperaturi“.

Profil HANKOOK Kinergy 4S 2
Profil HANKOOK Kinergy 4S²

Utilizarea unui model directional al benzii de rulare abordeaza problemele de siguranta rutiera in conditii de umezeala. Hankook Tire afirma ca blocurile de rulare intercalate in V ale anvelopei “garanteaza o stabilitate ridicata la deplasare”. Acestea sunt despartite de caneluri extra-largi pe doua niveluri care disperseaza apa si zloata de pata de contact, impiedicand astfel acvaplanarea. Noul Kinergy 4S² poate fi recunoscut prin modelul sau de rulare directional. Aceste caracteristici ale benzii de rulare sunt sustinute de noul amestec de cauciuc fabricat dintr-un compus polimeric de inalta densitate. Rapoartele Hankook Tire spun ca amestecul „asigura o aderenta pe teren umed foarte bun la nivel nano“ datorita, printre alti factori, unui procent important de materii prime naturale regenerabile.

Noile anvelope all seasons HANKOOK Kinergy 4S 2
Noile anvelope all seasons HANKOOK Kinergy 4S²

Amintiind ca nu ploua mereu in Europa, producatorul de cauciucuri noteaza ca “aceeasi combinație de ingrediente naturale si sintetice de inalta tehnologie are un efect pozitiv si asupra performantei pe carosabil uscat cu noul Hankook Kinergy 4S²”. Hankook impartaseste faptul ca expertii sai chimisti au obtinut o rigiditate ridicata a amestecului, care ofera o stabilitate sporita la inclinare si o precizie imbunatatita a directiei pe drumurile uscate, precum si niveluri ridicate de aderenta, independent de temperatura. Aceasta rigiditate ridicata, adauga Hankook, este garantata de structura blocului solid si de aspectul sau specific. “Astfel, inginerii Hankook se asigura ca distantele de franare raman scurte, chiar si pe drumuri uscate si la temperaturi mai inalte, iar umarul pneurilor ofera sprijinul necesar, beneficiind de proprietatile de manevrare pe carosabil uscat ca un intreg”.

Anvelope all seasons HANKOOK Kinergy 4s 2 225/50 R17
Anvelope all seasons HANKOOK Kinergy 4S² 225/50 R17

Sofatul cu noile anvelope all seasons Hankook Kinergy 4S² este o experienta mai silentioasa. Noul Kinergy 4S² asigura un zgomot redus pe sosea prin prezenta unui model de dispunere a blocurilor in zig zag, in centrul benzii de rulare; aceste blocuri contin, de asemenea, striuri fine 3D care maresc suprafata si imbunatatesc aderenta in zapada. Rezistenta la rulare este redusa si kilometrajul imbunatatit prin utilizarea polimerilor functionalizati care ofera un compus cu densitate mare cu structura de siliciu.

Pneurile Hankook Kinergy 4S², marcate cu semnul 3PMSF, sunt disponibile pe piata incepand cu luna iunie 2018 in 17 dimensiuni pentru diametrele jantei de 14 la 17 inch, cu indici de viteza T, H, V si W. Gama va fi extinsa la 64 de dimensiuni pentru diametrele jantei de 14-20 de inch, inclusiv indicele de viteza Y, in a doua jumatate a anului 2018.

Sursa: tyrepress.com, poze Anvelope.ro The Tire Cologne 2018

Lasa un comentariu

0/5