Skip to content Skip to footer

Aeolus prezinta noul sau site european

site european producator de anvelope aeolus

Heuver Tyrewholesale lanseaza un site complet regandit pentru brand-ul de cauciucuri Aeolus. Adaugarea anvelopelor agricole la gama de produse Aeolus reprezinta principalul motiv al readaptarii site-ului brandului chinezesc. Noul site este acum online structurat in 3 grupe de produse si disponibil in engleza, franceza, germana, olandeza. „Noul site Aeolus poate fi utilizat in patru limbi straine, pe calculator sau pe dispozitiv mobil”, a declarat Bertus Heuver, director Heuver Tyrewholesale.

„In ultimii zece ani am reprezentat compania producatoare de cauciucuri Aeolus in Europa,” a continuat Bertus Heuver. „Am introdus recent primele doua tipuri de cauciucuri agricole Aeolus, a caror gama urmeaza sa fie extinsa in 2013. Cu toate acestea, colaboratorii nostri isi doreau sa ii poata trimita pe clienti pe un site Aeolus atragatoar si exclusiv, care sa ofere toate informatiile necesare. Site-ul are un aspect complet nou, prin care incercam sa introducem conceptul ‘persoana din spatele produsului’. Noua imagine se potriveste perfect cu strategia noastra on-line, care implica obiectivul de a fi lider pe toate fronturile – de aici si aplicatiile mobile. Clientii nostrii au acum posibilitatea de a gasi cu usurinta cel mai apropiat dealer Aeolus. Pe scurt, noul site este un bonus pentru dealerii nostri si clientii lor. Ne bucuram sa oferim noi perspective consumatorilor si sa ii ajutam sa dezvolte afaceri de succes”, a incheiat acesta.

site european producator de anvelope aeolusPe langa gama completa de cauciucuri de iarna si de vara pentru autovehicule usoare si gama de cauciucuri agricole, clientii vor gasi, de asemenea, informatii tehnice suplimentare, informatii despre brand si vor putea downloada toate brosurile disponibile. Noul site-ul Aeolus functioneaza concomitent cu site-ul Heuver – pe care pot fi gasite toate celelalte branduri de cauciucuri – si face parte din strategia Aeolus de a se extinde si mai mult in Europa.

Lasa un comentariu

0/5